Het Pegasus Project!

Dit online escape spel kan volledig veilig van thuis uit gespeeld worden met de collega’s. Vraag hier een gratis demo aan!Hoe het werkt

Mission Hub Pegasus

Stap 1: Bestel je code en log in

 

Na bestelling ontvang je van ons een missiebriefing met een unieke login code. Op basis van deze missiebriefing kan elk teamlid het spel opstarten en zich online bij de rest van de teamleden voegen. Het spel kan beginnen…

Pegasus game

Stap 2: Werk via laptop samen in team

 

Eenmaal iedereen zich heeft ingelogd in de missiehub, kunnen de teamleden met elkaar overleggen om elk raadsel samen op te lossen. Belangrijk hierbij is dat iedereen op elkaar wacht en niet alleen verdergaat. Zo worden de slaagkansen een stuk groter!

Pegasus game
Pegasus header

 

Stap 3: Leg verbanden en lek de geheime documenten

 

Leef je in in het verhaal en noteer na elk raadsel de antwoorden. Probeer in team het verband te leggen tussen de verschillende schakels en slaag er zo in om de geheime documenten te lekken in de media. Het team met de beste tijd wint!

Pegasus game

Wat heb je nodig?

Project Pegasus speel je in teams van 4-6 personen. Deze online escape game is web-based, dus de teamspelers hebben enkel een computer nodig met internetverbinding. Geen extra devices of apps. Via een videoverbinding zoals Zoom of Vectera (eventueel een andere applicatie in overleg) staat iedereen met elkaar in contact en krijgen alle teams dezelfde introductie. Daarna gaan de teams het spel spelen in subsessies. Tussendoor kan een speler om hints vragen. Ideaal om daarna met elkaar nog een online borrel te organiseren (optie mogelijk).

Pegasus game

Wat zeggen anderen over Pegasus?

Vlot verloop

★★★★★
De activiteit is vlekkeloos verlopen en ik hoorde alleen maar positieve reacties van mijn collega"s!
- Saskja

Digitale teambuilding

★★★★★
We hebben de escape game gisteren gespeeld als onderdeel van onze digitale teambuilding en iedereen was razend enthousiast! Bij deze wil ik jullie namens het hele InBio team bedanken om dergelijke ontspannende activiteit mogelijk te maken in de huigde omstandigheden
- Goedele

Fan-Tastisch

★★★★★
Als team van 42 personen van verschillende afdelingen waren we op zoek naar een teambulding covid proof en dit lost de verwachtingen naadloos in. Volledig nieuw spelbeleving en voor een uitstekende prijs-kwaliteit!
- Céline Neirynck

Het Pegasus Project

€ 20 per persoon

Speel het escape spel samen online

Praktische info

  • Bestel het spel online – 1 code per 6 personen is aangeraden
  • Benodigheden: een laptop en internetverbinding
  • Beschikbaar in NL, FR en EN.
  • Gemiddelde missieduur: 1u30
  • Inclusief begeleiding voor, tijdens en na de missie
  • Apérobox optioneel via onze premium partner The Ghentist
Vraag meer info
Logo pegasus project

Word meegesleept in het verhaal….

Enkele maanden geleden zijn er drie wetenschappers gestorven in het onderzoekslab van Spider Technologies. Volgens het officiële rapport was hun dood te wijten aan een ongeluk. Agent Spike daarentegen werkte undercover bij Spider Tech en stuurde videobeelden van het laboratorium die anders doen vermoeden. Het contact met agent Spike is echter sinds enkele dagen verbroken, volledige radiostilte van zijn kant…

Jullie missie: onderzoek het gebouw en probeer te achterhalen wat er exact is gebeurd met agent Spike en de drie wetenschappers. Spike stuurde nog een geheim document door genaamd “Het Pegasus Project” maar jammergenoeg is deze beveiligd met een geheim paswoord.

Vind het paswoord, krijg toegang tot de geheime documenten en lek deze in de media om Spider Technologies een halt toe te roepen!

close
Open Whatsapp
Stuur ons een bericht via Whatsapp en we antwoorden zo snel mogelijk!