Het Pegasus Project!

Dit online escape spel kan volledig veilig van thuis uit gespeeld worden. Je hebt enkel nood aan een laptop en internetverbinding. Speel samen in teams van maximum 6 spelers om online de raadsels zo snel mogelijk op te lossen. Door de setup van het spel is het perfect mogelijk om via screensharing het spel met jouw teamleden vanop afstand te spelen.

Het Pegasus Project

€ 35 per code

Speel het escape spel samen online

Praktische info

  • Bestel het spel online – 1 code per 6 personen is aangeraden
  • Na ontvangst van betaling sturen we jullie activatiecode
  • Benodigheden: een laptop en internetverbinding
  • Lees de instructiemail en begin aan het avontuur
  • Gemiddelde missieduur: 1u30
Vraag meer info

Koop twee of meer codes en strijd in teams tegen elkaar!

Los alle puzzels met jouw team op als snelste

Logo pegasus project

Wordt meegesleept in het verhaal….

Enkele maanden geleden zijn er drie wetenschappers gestorven in het onderzoekslab van Spider Technologies. Volgens het officiële rapport was hun dood te wijten aan een ongeluk. Agent Spike daarentegen werkte undercover bij Spider Tech en stuurde videobeelden van het laboratorium die anders doen vermoeden. Het contact met agent Spike is echter sinds enkele dagen verbroken, volledige radiostilte van zijn kant…

Jullie missie: onderzoek het gebouw en probeer te achterhalen wat er exact is gebeurd met agent Spike en de drie wetenschappers. Spike stuurde nog een geheim document door genaamd “Het Pegasus Project” maar jammergenoeg is deze beveiligd met een geheim paswoord.

Vind het paswoord, krijg toegang tot de geheime documenten en lek deze in de media om Spider Technologies een halt toe te roepen!

close
Open Whatsapp
Stuur ons een bericht via Whatsapp en we antwoorden zo snel mogelijk!