Overtuigd?

Vraag eenvoudig een offerte aan of ga naar ons boekingssysteem en reserveer meteen de huur van jouw bumperballen, lasershoot of archery tag!

Een teambuilding in Virtual Reality!

Duik in het verleden met ons geavanceerde VR-escape spel, dat je rechtstreeks naar de middeleeuwen brengt. Je staat voor een essentiële missie: ontrafel de historische code die je leidt naar een legendarisch artefact, verborgen door de eeuwen heen.

Onze teambuilding in VR uitgelegd

VR Teambuilding

€ 50 per persoon

Een high-end teambuilding!

Praktische info

  • Te spelen in teams van 6 personen
  • Elke speler draagt beurtelings de VR-bril
  • De andere deelnemers volgen op TV-schermen en geven instructies
  • Doorloop in team 6 verschillende virtuele ruimtes (elke deelnemer draagt de VR-bril in één ruimte)
  • We komen steeds op verplaatsing en stellen een geschikte locatie voor
  • Voor teams waar een teambuilding net dat ietsje meer mag zijn
Offerte

Onze teambuilding in VR – praktisch uitgelegd

Voor wie?

 

Schrikt deze nieuwe technologie misschien wat af? Geen zorgen, ons teambuildingconcept is zeer toegankelijk, ook voor mensen zonder technische achtergrond. Daarnaast staat elke teambuilding onder professionele begeleiding van ons om jullie verder te helpen.

Welke locatie?

 

We bieden een premium locatie aan die perfect aansluit bij jouw voorkeuren. Daarnaast is het mogelijk om het spel op locatie te organiseren, of het nu bij jou thuis is of op kantoor! Zorg voor een tafel per team met genoeg stoelen voor alle deelnemers. Elke tafel heeft een ruimte nodig van minstens 3 bij 2 meter. Wij leveren een tv-scherm, router en alle benodigde internetkabels voor ieder team. Het enige wat we nodig hebben, is toegang tot een stopcontact met internetaansluiting.

Wat heb je nodig?

 

De gemiddele spelduur ligt rond de 2u, jullie hebben dus wel wat tijd nodig. In samenspraak kan hier wel vanaf geweken worden, dan korten we het concept een klein beetje in. Daarnaast kan het spel in elke gewenste taal gespeeld worden en zijn er geen specifieke vereisten qua kledij of andere voorbereidingen.

Voorgaande VR ervaringen

close
Open chat
Extra vragen? Start een gesprek met één van onze medewerkers!