Overtuigd?

Vraag eenvoudig een offerte aan of ga naar ons boekingssysteem en reserveer meteen de huur van jouw bumperballen, lasershoot of archery tag!

Teambuilding Aalst en omstreken – formules en eventlocaties

Wie Aalst zegt, zegt bijna automatisch “Aalst carnaval”, een UNESCO-erkend evenement dat jaarlijks duizenden bezoekers trekt in februari. Maar Aalst biedt uiteraard meer dan alleen feesten, het heeft een charmant historisch centrum, gezellige pleinen en sfeervolle cafés.  De stad is gelegen tussen Gent en de zuidrand van Brussel staat verder bekend om zijn rijke geschiedenis, bruisende cultuur en unieke tradities.

Buiten de stad ontvouwt zich het landschap van de Vlaamse Ardennen, met zijn glooiende heuvels, kronkelende rivieren en pittoreske dorpjes. Dit gebied is geliefd bij wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers, die hier komen om te genieten van de rust en de prachtige omgeving.

Een outdoor escape spel in het centrum van Aalst

We hebben een vaste route liggen dat start aan de grote markt en een route in het groen met start- en einde in het stadspark.

 • Kan gespeeld worden tussen de 20 en de 220 deelnemers op hetzelfde tijdstip
 • Eigen locaties buiten Aalst zijn absoluut ook mogelijk
 • Vaak gecombineerd met “wie is de mol

 

Hier kan je meer lezen of een filmpje bekijken.

Een toplocatie op een boogscheut van Aalst

Waar veelzijdigheid samensmelt met stijl voor zowel een zakelijke bijeenkomst, een gezellig feest, een culinair avontuur of een inspirerende workshop. Met Ine’s vakkundige hand leeft Voizine in Haaltert op met lichte ruimtes, hedendaagse elegantie en een knusse tuin, waardoor elke gelegenheid hier een unieke en bijzondere ervaring wordt.

 • Laat jezelf even onderdompelen in de sfeer van een stijlvolle villa op Ibiza
 • Op 10′ van Aalst, 25’ van Gent of Brussel, in een groene omgeving
 • Telkens een zeer hartelijke ontvangst

Benieuwd naar de bosrijke omgeving in Haaltert? Bounce-it heeft er een “wie is de mol” spel en enkele outdoor escape routes ontwikkeld, zodat je ook de bosrijke omgeving leert kennen op een interactieve manier. Vraag hier een offerte aan en ontdek de perfecte combinatie van natuur, avontuur en ontspanning!

Een escape spel op een bosrijke locatie in de Vlaamse Ardennen

Heb je een groter team? Dan is ’t Landhuys Van Leeuwergem van gastvrouw Elke een verrassende locatie. Met haar creatieve geest neemt ze alle zorgen uit handen en denkt ze graag met je mee over de perfecte opzet voor jouw speciale gelegenheid. Ze zorgt ervoor dat alles op de dag vlotjes verloopt, met een glimlach.

Gelegen in het hart van Oost-Vlaanderen, dichtbij Zottegem, ligt Leeuwergem, te midden van de rust van de prachtige Vlaamse Ardennen. Bovendien is deze locatie slechts op 10 minuten afstand van de E40, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is.

 • Rustig én toch dichtbij
 • Op een boogscheut van het kasteel van Leeuwergem
 • Sfeervolle ruimtes

We gebruiken de tuin voor de olympische teamchallenge of een “wie is de mol” game. Daarnaast hebben we een outdoor escape route gemaakt dat start en eindigt op het Landhuis. We hebben het geluk gehad dat we het nabije kasteeldomein en het kasteel van Leeuwergem als beschermd monument mochten meenemen in de wandeling. Benieuwd? Vraag hier een offerte.

Vergader- en teambuilding locatie ten noorden van Aalst in Lebbeke

Vergaderhuis Wallekant in Lebbeke is een perfecte plek voor meetings. Eigenaars Chris en Gust zorgen voor een uiterst gezellige sfeer met een uniek DNA. Het is strategisch gelegen in de driehoek tussen Aalst, Antwerpen en Gent. Ben je een team van maximaal 14 personen en ben je op zoek naar een inspirerende woning? Dit is ideaal!

Leuk weetje: elke drie maanden worden nieuwe werken van kunstenaars tentoon gesteld in het vergaderhuis.
Vergaderhuis Wallekant draagt de sociale economie en zorgsector een warm hart toe. Ze krijgen dan ook aangepaste prijzen op aanvraag.

Geschikt voor:

 • Kleinere groepen
 • Vergaderingen, opleidingen en brainstormsessies

Een kookworkshop, ijssculpturen houwen een “wie is de mol” spel of een wandeling gecombineerd outdoor escape spel zijn ideale ontspanmomenten in vergaderhuis Wallekant.

Een teambuilding in en rond Aalst op jullie locatie

Het grote voordeel van ons spel “wie is de mol” en ons outdoor escape spel in augmented reality is dat het letterlijk op elke locatie kan worden gespeeld. Vaak kiezen bedrijven ervoor om de start- en eindlocatie te leggen aan de plaats waar ze bijvoorbeeld na afloop dinner hebben. Zeker voor grote groepen heeft dit logistiek enorm veel voordelen.

Nog enkele andere voordelen:

 • Actief maar wel geschikt voor elke leeftijd
 • Competitief met prijsuitreiking voor het winnende team
 • Te spelen in het Nederlands, Frans en Engels

Het organiseren van bubble voetbal en archery tag is ook mogelijk maar hiervoor hebben we nood aan een voldoende groot grasveld. In de winter kunnen deze activiteiten ook indoor doorgaan in een sporthal.

Kan je extra inspiratie gebruiken? Dit zijn enkele locaties waar we in het verleden events hebben georganiseerd:

 • Stadspark in Aalst
 • Kluizenbos in Affligem
 • Geboortebos en Herdenkingsbos in Wieze

Wat anderen of andere bedrijven van ons vinden

close
Open chat
Extra vragen? Start een gesprek met één van onze medewerkers!