Overtuigd?

Vraag eenvoudig een offerte aan of ga naar ons boekingssysteem en reserveer meteen de huur van jouw bumperballen, lasershoot of archery tag!

Teambuilding Brugge – onze formules

Brugge staat bekend als een uitstekende keuze en een perfect startpunt voor het opzetten van een spannende teambuildingactiviteit. Door samen te werken met diverse partners, hebben we verschillende arrangementen samengesteld. Deze omvatten zowel een mix van bumperball en archery tag als een outdoor escape game, die zowel in het hart van Brugge als in de omliggende gebieden beleefd kunnen worden.

Speel een outdoor escape game met start aan het station of op jouw gewenste locatie

 

Enkele voordelen:

 • Makkelijk bereikbaar voor alle collega’s
 • Route die de meest historische plaatsen van het centrum aandoet
 • Maak kennis met de nieuwe technologie van augmented reality
 • Te spelen door grote groepen die tegelijk opstarten

Benieuwd naar meer? Lees verder over het spel op deze pagina.

Bumperbal in het centrum van Brugge

 

Organiseer een teambuilding in Brugge rond het centrum van Brugge zijn er verschillende beschikbare indoor en outdoor locaties om bubble voetbal en archery tag te spelen. Via de diensten van de stad is er een handig overzicht van locaties die in samenspraak geboekt kunnen worden.

Heb je al een eigen locatie? Geen zorgen, we maken graag de reis naar jullie locatie om alles ter plekke vlot te organiseren.

Kom met je team tot rust in het Brugse Ommeland

 

Vind rust in Oostkamp met Bieke als gastvrouw. Kilometers ver, ja zo ver is het zicht vanuit de living. Huize De Meersen is dé ideale combinatie van comfort, rust en gezellig samenzijn in het Brugse Ommeland. Ideaal voor groepen tot 20 (binnen) of 40 (buiten).

 • Rustig dichtbij
 • Waar ruimte en plezier samenkomen
 • Sfeervolle ruimtes

Bij Huize De Meersen ervaren teams de luxe van ruimte én avontuur. Ontdek onze teambuilding formules zoals het hilarische bumperbal, archery tag of waag je aan schapendrijven.

In het hart van Brugge hebben we een vaste route in het centrum, maar als je de natuur verkiest, start er ook een escape route direct vanop deze locatie. Wandel door de weelderige Meersen en geniet van de serene omgeving.

Benieuwd? Klik hier voor meer informatie.

Teambuilding (Zee)Brugge aan de kust

Icarus Surfclub in Zeebrugge is een bruisende bestemming voor surfliefhebbers. Met de voeten in het zand is het de ideale locatie voor een teambuilding op het strand met een BBQ achteraf bij een ondergaande zon. Natatsja – eigenaar en zelf kitester – en haar team zijn meesters in het brengen van de juiste vibe.

 • Zon, zee, strand
 • Verrassend goed bereikbaar
 • Zeer grote groepen mogelijk, minder interessant voor vergaderingen

Bij een surfclub ligt de focus op watersport activiteiten. Met Bounce-it bieden we de kans om variatie te brengen met ons breed gamma (Olympische Tienkamp, Lasershoot of een outdoor escape game).

Let’s talk! Klik hier voor een teambuilding aan zee.

Een teambuilding in Brugge op jullie locatie

 

Een groot voordeel van ons outdoor escape spel is de flexibiliteit om het overal in en rond Brugge te kunnen spelen. Bedrijven kiezen vaak een start- en eindpunt dichtbij hun dinerlocatie na het spel, wat vooral voor grotere groepen logistieke voordelen biedt. Enkele andere pluspunten zijn:

 • Geschikt voor alle leeftijden en zorgt voor actieve betrokkenheid
 • Een competitief element met een prijsuitreiking voor het winnende team
 • Beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels

We bieden ook bubble voetbal, archery tag, de mol of lasergames aan. Hier hebben we een grasveld nodig. Tijdens de wintermaanden zijn deze activiteiten super populair, maar dan spelen we vooral in binnenzalen.

Op zoek naar inspiratie? Hier zijn enkele locaties in en rond Brugge waar we eerder evenementen hebben georganiseerd:

 • De Meersen van Brugge
 • Provinciaal Domein Tillegem
 • Natuurreservaat De Assebroekse Meersen

Kijk wat andere van ons vinden

close
Open chat
Extra vragen? Start een gesprek met één van onze medewerkers!