Overtuigd?

Vraag eenvoudig een offerte aan of ga naar ons boekingssysteem en reserveer meteen de huur van jouw bumperballen, lasershoot of archery tag!

Teambuilding Gent: formules in en rond de stad

Of je nu het bruisende centrum van Gent, de landelijke omgeving net buiten de stad, of rustige plekken verder weg verkiest, we hebben verborgen parels gevonden voor de perfecte teamdag.

We hebben nauwe samenwerkingen met diverse eventlocaties, waardoor je een teambuilding kunt combineren met unieke settings voor seminars, brainstormsessies of vergaderingen. Voor elke locatie hebben we enkele formules uitgewerkt die garant staan voor een onvergetelijke ervaring.

In elke eventlocatie bieden we een op maat gemaakt outdoor escape game aan, samen met de mogelijkheid om al onze andere activiteiten te ervaren. Ontdek de perfecte combinatie voor jouw evenement!

Outdoor escape spel in het stadscentrum

 • Handig voor grote groepen (tot 300 deelnemers)
 • Geniet van een unieke ervaring in een historisch kader
 • Spannend spel ingebed in de rijke geschiedenis van de locatie
 • Wordt vaak gekozen in combinatie met een restaurant in het bruisende stadscentrum

Bekijk de video hieronder voor een voorproefje of lees meer over het spel op deze pagina.

VOORPROEFJE TEAMBUILDING GENT

Teambuilding Gent: met meer actie in het centrum van Gent

Teambuilding Gent gezocht? Op wandelafstand van station Gent-Dampoort hebben we een vaste locatie in het openbare Coyendanspark om bubble voetbal, archery tag, lasertag of olympische teamchallenge te spelen.

Heb je een eigen locatie? Dat is handig! We komen met veel plezier tot bij jullie om ter plaatse alles in goede banen te leiden.

Een toplocatie ten noorden van Gent

Christine is trotse eigenaar van Odeveld, een veelzijdige locatie die op maat gemaakte mogelijkheden biedt voor jouw organisatie. Of je nu op zoek bent naar een unieke plek voor een teamvergadering, teambuilding Gent, board meeting, teamuitje, workshop, receptie, productpresentatie, seminarie of ander zakelijk evenement, Christine staat voor je klaar om jou en je onderneming een zorgeloze ervaring te bezorgen in een zalige omgeving.

 • Waan je even in het zuiden van Frankrijk
 • Fantastische catering
 • Plek vol inspiratie

Benieuwd naar de geschiedenis van Zaffelare? Bounce-it heeft er enkele outdoor escape routes ontwikkeld, zodat je ook de bosrijke omgeving leert kennen op een interactieve manier. Vraag hier een offerte aan en ontdek de perfecte combinatie van natuur, avontuur en ontspanning!

Een prachtige locatie in de Vlaamse Ardennen

Op amper een halfuurtje rijden van Gent, te midden van de Vlaamse Ardennen, verwelkomt B&B Refuge Kappelenberg je met open armen. Tine en haar toegewijde team staan altijd klaar om je gastvrij te ontvangen. De sfeer ademt een perfecte mix van professionaliteit en serene rust.

Of je nu op zoek bent naar een unieke locatie voor een teamvergadering, een cruciale board meeting, een inspirerend teamuitje of een ander zakelijk evenement, hier ben je aan het juiste adres.

 • Escape spel op maat in een prachtige natuursetting
 • Mogelijkheid tot lunch en dinner
 • Overnachtingsmogelijkheden

Hier kunnen alle activiteiten die wij aanbieden doorgaan. Vraag hier een offerte op!

De combo bumperbal & archery tag bij onze partner in Laarne

Prullenbos is een idyllische locatie met feeërieke vijver uitgebaat door Robin en Shana. Een unieke plek om als team je comfortzone te verlaten en nieuwe (spannende) ervaringen te beleven. Het biedt je alle bouwstenen aan om samen met je collega’s in een inspirerend & groen kader tot positieve & vooral ontspannende resultaten te komen!

 • Vergaderingen en brainstormsessies
 • Teambuildings
 • Ruime overnachtingsmogelijkheden

Deze locatie biedt de ideale omgeving voor al onze beschikbare activiteiten. Neem contact op voor een offerte!

Locatie troef in Zwijnaarde

Els is de bezieler van dit warm en professioneel decor waar de feestzaal, gevestigd in een prachtig historisch gebouw met een kenmerkende duiventoren, samenkomt met grote ruimtes voor vergaderingen en teambuildings. Ideaal gelegen voor bedrijven die iets willen organiseren in Gent, maar de drukte van de stad willen vermijden. Gelegen in Zwijnaarde ligt de evenementenlocatie van onze partner Publiek authentiek.

 • Grote ruimes voor meerdere vergaderingen op eenzelfde moment
 • Locatie, locatie, locatie
 • Historisch en authentiek

Alle activiteiten die wij aanbieden kunnen hier plaatsvinden. Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Een teambuilding in Gent op jullie locatie

Het grote voordeel van ons outdoor escape spel met enkele vragen in augmented reality is dat het op letterlijk elke locatie kan worden gespeeld. Vaak kiezen bedrijven ervoor om de start- en eindlocatie te leggen aan de plaats waar ze bijvoorbeeld na afloop dinner hebben. Zeker voor grote groepen heeft dit logistiek enorm veel voordelen. Nog enkele andere voordelen:

 • Actief maar wel geschikt voor elke leeftijd
 • Competitief met prijsuitreiking voor het winnende team
 • Te spelen in het NL, FR en EN

Het organiseren van bubble voetbal en archery tag is ook mogelijk maar hiervoor hebben we nood aan een voldoende groot grasveld. In de winter kunnen deze activiteiten ook indoor doorgaan in een sporthal.

Nog nood aan inspiratie? Dit zijn enkele locaties waar we in het verleden events hebben georganiseerd:

 • Gentbrugse Meersen
 • Provinciaal Domein Puyenbroeck
 • Stedelijk Natuurreservaat Bourgoyen

Kijk wat andere van ons vinden

close
Open chat
Extra vragen? Start een gesprek met één van onze medewerkers!