Overtuigd?

Vraag eenvoudig een offerte aan of ga naar ons boekingssysteem en reserveer meteen de huur van jouw bumperballen, lasershoot of archery tag!

Teambuilding Antwerpen en omstreken – formules en eventlocaties

Wie Antwerpen zegt, denkt vaak meteen aan de imposante Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en het bruisende stadsleven langs de Schelde. Met zijn iconische architectuur, levendige winkelstraten en diverse eetgelegenheden is de stad een ware smeltkroes van cultuur en geschiedenis. Ideaal voor een uitstap met de collega’s.

Net buiten de stad strekt zich het prachtige landschap van de Kempen uit, met uitgestrekte bossen, en sfeervolle wandel- en fietsroutes langs kanalen en meren. Of jij en je team wilt genieten van de bruisende stadssfeer van Antwerpen stad of de rust en schoonheid van de omliggende natuur wilt verkennen, deze regio heeft voor elk wat wils.

Een outdoor escape spel in het centrum van Antwerpen

We hebben een vaste route liggen dat start aan de grote markt en een route dat start en eindigt aan het MAS.

 • Kan gespeeld worden tussen de 20 en 220 deelnemers op hetzelfde tijdstip
 • Vaak gecombineerd met “wie is de mol
 • Eigen locaties buiten Antwerpen zijn absoluut ook mogelijk

 

Hier kan je meer lezen of een filmpje bekijken.

Een toplocatie op een boogscheut van Antwerpen

Evenementenlocatie Bleyckhof biedt bedrijven de mogelijkheid om te investeren in hun personeel en de band met de natuur te versterken. Ann-Sophie en Guillaume bieden inspirerende groene ruimtes aan die de creativiteit, communicatie en gezondheid aanscherpt. Het Bleyckhof biedt flexibele binnen- en buitenruimtes, met als extra voordeel dat je er kunt overnachten.

 • Flexibele ruimtes
 • Overnachtingsmogelijkheden
 • Inspirerende groene omgeving

Benieuwd naar een kasteelsite in combinatie met de bosrijke omgeving van Oelegem? Bounce-it ontwikkelde er een “exclusief outdoor escape spel“, zodat je ook de nabije omgeving leert kennen op een interactieve manier. Vraag hier een offerte aan en ontdek de perfecte combinatie van natuur, avontuur en ontspanning!

Een escape spel op een unieke locatie tussen Mechelen en Brussel

The Ruby nabij het Rubenskasteel draagt een duizendjarige geschiedenis met zich mee. Dit domein vond zijn naam en grandeur als buitenverblijf van Peter Paul Rubens. De Vlaamse Meester bracht er de laatste jaren van zijn leven door. Tom en Sientje zijn de gastheer en gastvrouw van het bijgebouw “The Ruby” en ontvangt graag teams voor een vergadering met een aansluitende activiteit. Ze zorgen voor een naadloze dag, met een big smile.

 • Feeërieke locatie
 • 15 km van Zaventem, 15 km van Mechelen
 • Inspirerende ruimtes

We kunnen de groene omgeving aanwenden voor een olympische teamchallenge of een epische lasergame. Daarnaast hebben we een outdoor escape route gemaakt dat start en eindigt op het domein. Benieuwd? Vraag hier een offerte.

Een teambuilding in en rond Antwerpen op jullie locatie

Het grote voordeel van onze outdoor escape games in augmented reality is dat het letterlijk op elke locatie kan worden gespeeld. Vaak kiezen bedrijven ervoor om de start- en eindlocatie te leggen aan de plaats waar ze bijvoorbeeld na afloop een etentje organiseren. Logistiek heeft dit voor grote groepen enorm veel voordelen.

Enkele andere troeven:

 • Ook mensen die minder sportief zijn kunnen deelnemen
 • Te spelen in het Nederlands, Frans en Engels
 • Competitief met prijsuitreiking voor het winnende team

Het organiseren van bubble voetbal en archery tag is iets actiever. Daarvoor gaan we samen op zoek naar een open terrein. In de winter laten we deze activiteiten indoor doorgaan.

Kan je extra inspiratie gebruiken? Dit zijn enkele locaties waar we in het verleden events hebben georganiseerd:

 • Wake-Up Cable Antwerpen
 • Park spoor noord
 • Nekkerspoel Mechelen

Wat anderen of andere bedrijven van ons vinden

close
Open chat
Extra vragen? Start een gesprek met één van onze medewerkers!