Overtuigd?

Vraag eenvoudig een offerte aan of ga naar ons boekingssysteem en reserveer meteen de huur van jouw bumperballen, lasershoot of archery tag!

Outdoor escape game “Wie is de mol”

Ontdek onze unieke combinatie van een high-end outdoor escape spel én het klassieke “Wie is de Mol” concept. Elk team krijgt een iPad en een coole gadgetbox om samen puzzels op te lossen, maar er zit een addertje onder het gras: elk team heeft een hacker die doelbewust probeert de rest te misleiden.

Ontmasker de hacker in jouw team

Wie is de Mol

€ 40 p.p.

Vertrouw niemand uit je eigen team!

Praktische info

 • De basis is ons outdoor escape spel “Operation Mindfall” waar we het element van een verrader aan toevoegen.
 • Per team van 5 spelers zit er één mol die op voorhand door ons is gebrieft over de opdrachten.
 • Een gezamenlijke aftrap! Of het nu 20 of 200 collega’s zijn, we laten iedereen binnen 10 minuten samen beginnen.
 • Routes en tijdsduur op maat. We passen de route aan naar jullie wensen, vooral logistiek gezien voordelig voor grote groepen. De speelduur kan ook aangepast worden.
 • Meertaligheid is ingebouwd. Elk team in een andere taal of iedereen in het Engels? Het is mogelijk!
 • Inclusief en actief voor alle leeftijden. Standaardroutes zijn ongeveer 3 km wandelen.
 • Ondersteuning altijd beschikbaar. Begeleiding voor, tijdens en na de activiteit.
 • Voeg een competitief element toe. Zowel voor het winnende team als de winnende mol voorzien we een leuke podiumceremonie na afloop.
Reserveer

Hun maskers vielen af

Teambuilding

Teambuilding 3.0

 

In Operation Mindfall werd het grondwater vervuild met een virus door een onbekende groep mollen, wat resulteerde in een van de grootste bedreigingen in de moderne tijd! Je hebt slechts 2 uur (de tijd kan worden aangepast) om de mollen te stoppen, het grondwater te zuiveren en de grootste catastrofe in de moderne geschiedenis te voorkomen!

AR

Augmented reality

 

In nauwe samenwerking met onze partner streven we naar een hoogwaardige spelervaring die een blijvende indruk achterlaat bij de deelnemers. Augmented reality vindt steeds meer toepassing in diverse sectoren, en wij richten ons specifiek op het versterken van het teambuildingaspect.

Customizable

Volledig aanpasbaar

 

Het spel is volledig aanpasbaar naar jullie wensen waardoor deze teambuilding moeiteloos pas in de planning van de dag:

 • Bepaal zelf mee wie de mollen zijn
 • Start- en eindlocatie
 • Afstand en duur
 • Bedrijfsspecifieke vragen
 • Logo’s/foto’s als toevoeging
Action pack bounce-it blackout

“Wie is de Mol”- Action Pack

Net als onze andere escape spellen maakt “Blackout” gebruik van augmented reality. In combinatie met enkele unieke gadgets zorgen we op deze manier voor een topbeleving onder de deelnemers.

De ActionPack is speciaal ontworpen in de stijl van het spel en bevat een koker die moet worden gevoed met energie om te worden geopend, een echt uitziende smartphone met een creditcard vol geld en tal van andere geweldige items. Er zijn zelfs verschillende Augmented Reality-patronen die spelers moeten scannen met de iPad om opwindende augmented reality puzzels op te lossen.

 

Action pack bounce-it blackout
Giftlock voor winnende groep

Een Giftlock voor de winnaars!

Na het spelen van Blackout heb je de mogelijkheid om het winnende team of elke individuele deelnemer van dat team te verrassen met een Giftlock. Dit unieke concept is ontwikkeld in samenwerking met onze partner Giftlock en integreert perfect met het escape spel op de iPad. Neem contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze Giftlock-pagina hier !

close
Open chat
Extra vragen? Start een gesprek met één van onze medewerkers!