Overtuigd?

Vraag eenvoudig een offerte aan of ga naar ons boekingssysteem en reserveer meteen de huur van jouw bumperballen, lasershoot of archery tag!

Het online escape Pegasus Project! (Reeds 20.000+ spelers)

Dit online escape spel kan volledig veilig van thuis uit gespeeld worden met de collega’s. Sluit aan bij een gratis demosessie elke dinsdag- en vrijdagmiddag! Beschikbaar in alle talen!

Hoe het werkt

Mission Hub Pegasus

Stap 1: Bestel je code en log in

 

Na bestelling ontvang je van ons een missiebriefing met een unieke login code. Op basis van deze missiebriefing kan elk teamlid de online escape room opstarten en zich bij de rest van de teamleden voegen. Het escape spel kan beginnen…

Pegasus game

Stap 2: Werk via laptop samen in team

 

Eenmaal iedereen zich heeft ingelogd in het online escape spel, kunnen de teamleden met elkaar overleggen om elk raadsel samen op te lossen. Belangrijk hierbij is dat iedereen op elkaar wacht en niet alleen verdergaat. Zo worden de slaagkansen een stuk groter en wordt het een echt online teambuilding spel!

Pegasus game
Pegasus header

Stap 3: Leg verbanden en lek de geheime documenten

 

Leef je in in het verhaal en noteer na elk raadsel de antwoorden. Probeer in team het verband te leggen tussen de verschillende schakels en slaag er zo in om de geheime documenten te lekken in de media. Het team met de beste tijd wint!

Pegasus game

Wat heb je nodig?

Project Pegasus speel je in teams van 4-6 personen. Deze online escape game is web-based, de spelers hebben enkel een computer nodig met internet. Geen extra devices of apps. Via een videoverbinding zoals MS Teams, Zoom of andere staat iedereen met elkaar in contact en krijgen alle teams dezelfde introductie. Daarna gaan de teams het spel spelen in subsessies. Tussendoor kan een speler om hints vragen. Ideaal om daarna met elkaar nog een online borrel te organiseren (optie mogelijk).

Pegasus game

Wat zeggen anderen over Pegasus?

Het online escape spel werd reeds door 10.000+ deelnemers gespeeld. Neem deel en breek recordtijden van oa AG Insurance, Nike, Axa, PwC en vele anderen!

Meertalig team

★★★★★
Het spel kan in alle talen worden gespeeld (NL, FR, EN en zelfs spaans) wat een groot voordeel was voor ons internationaal team. Twas top, het zat echt goed in elkaar!
- Christophe

Eindejaarsevent

★★★★★
Ons bedrijf (Trifinance) van 400 personen had een geweldige namiddag met dit escape spel. Praktisch verliep het vlekkeloos en alle collega's waren enthousiast.
- Elke

Super ervaring

★★★★★
Het Pegasus spel was een succes gisteren, ik heb enkel positieve reacties gehoord en alles is super vlot verlopen. Erg bedankt voor de goede organisatie en fijne samenwerking!
- Barbara

Vlot verloop

★★★★★
De activiteit is vlekkeloos verlopen en ik hoorde alleen maar positieve reacties van mijn collega"s!
- Saskja

Digitale teambuilding

★★★★★
We hebben de escape game gisteren gespeeld als onderdeel van onze digitale teambuilding en iedereen was razend enthousiast! Bij deze wil ik jullie namens het hele InBio team bedanken om dergelijke ontspannende activiteit mogelijk te maken in de huidige omstandigheden
- Goedele

Fan-Tastisch

★★★★★
Als team van 42 personen van verschillende afdelingen waren we op zoek naar een teambulding covid proof en dit lost de verwachtingen naadloos in. Volledig nieuw spelbeleving en voor een uitstekende prijs-kwaliteit!
- Céline Neirynck

Het Pegasus Project

€ 30 per persoon

Speel het escape spel samen online

Praktische info

  • Bestel het spel online – 1 code per 6 personen is aangeraden
  • Benodigheden: een laptop en internetverbinding
  • Beschikbaar in NL, FR en EN.
  • Gemiddelde missieduur: 1u30
  • Inclusief begeleiding voor, tijdens en na de missie
  • Apérobox optioneel via onze premium partner The Ghentist
Vraag meer info

Jouw eigen online escape spel

We passen de look & feel aan naar jouw bedrijf

Logo’s en video’s toevoegen

Een eerste stap om het escape spel te customizen naar jullie wens, is de mogelijkheid om jullie logo aan het spel toe te voegen of bepaalde video’s/foto’s in het spel te verwerken. De collega’s zullen meteen onder de indruk zijn!

Bedrijfsspecifieke vragen

Is er een nieuwe collega in het team gekomen of is er een nieuw beleid ingevoerd? We kunnen bedrijfsspecifieke vragen toevoegen aan het online escape spel om zo de link te maken naar jullie bedrijf.

Verhaallijn aanpassen

We kunnen zelfs alle namen in het spel aanpassen naar wens! Welke wetenschapper is om het leven gekomen? Is het Nancy van finance of Marc van marketing? Een top ervaring voor alle collega’s die nog lang zal nazinderen. We overleggen graag om samen een slachtoffer uit te kiezen.

Het spel kan worden gespeeld in het Nederlands, Frans, Engels, Duits en Spaans. De begeleiding tijdens het spel door een medewerker van Bounce-it is ook mogelijk in de meeste talen.

Neen! Er hoeft niets worden geïnstalleerd, je hebt enkel nood aan een laptop en internetverbinding. Het spel is volledig web-based, ideaal dus voor een online teambuilding met de collega's op de laptops van het werk.

Zeker! Op voorhand krijgt elke deelnemer een duidelijke instructiemail opgestuurd om het spel op te starten. Daarnaast zal er tijdens de online escape room iemand van Bounce-it beschikbaar zijn om hints te geven als de spelers vastzitten. Tenslotte is er in het spel zelf een hulpfunctie ingebouwd waarbij deelnemers per raadsel een tip kunnen opvragen.

De opdrachten kunnen sterk vergeleken worden met een echte escape room. Zo zul je als team virtuele 3D ruimtes moeten afspeuren naar aanwijzingen, videofragmenten analyseren, externe websites doorlezen en bepaalde tools gebruiken. Via deze verschillende deelopdrachten kom je door teamwork uiteindelijk te weten wat er zich heeft afgespeeld met de mysterieuze wetenschappers...

Logo pegasus project

Word meegesleept in het verhaal…

Enkele maanden geleden zijn er drie wetenschappers gestorven in het onderzoekslab van Spider Technologies. Volgens het officiële rapport was hun dood te wijten aan een ongeluk. Agent Spike daarentegen werkte undercover bij Spider Tech en stuurde videobeelden van het laboratorium die anders doen vermoeden. Het contact met agent Spike is echter sinds enkele dagen verbroken, volledige radiostilte van zijn kant…

Jullie missie: onderzoek het gebouw en probeer te achterhalen wat er exact is gebeurd met agent Spike en de drie wetenschappers. Spike stuurde nog een geheim document door genaamd “Het Pegasus Project” maar jammergenoeg is deze beveiligd met een geheim paswoord.

Vind het paswoord, krijg toegang tot de geheime documenten en lek deze in de media om Spider Technologies een halt toe te roepen!

close
Open chat
Extra vragen? Start een gesprek met één van onze medewerkers!