Overtuigd?

Vraag eenvoudig een offerte aan of ga naar ons boekingssysteem en reserveer meteen de huur van jouw bumperballen, lasershoot of archery tag!

Sherlock, ons nieuwste online escape spel!

Dit online escape spel is perfect om de collega’s makkelijk te laten connecteren, zeker nu thuis werken de standaard wordt! Sluit aan bij een gratis demosessie elke dinsdag- en vrijdagmiddag! Beschikbaar in alle talen!

Hoe het werkt

Sherlock login

Log als team in op de online server

 

Als teaser sturen we elk teamlid enkele dagen op voorhand een missiebriefing door via mail om vervolgens de dag zelf iedereen in een algemene video-call te verwelkomen. Na een korte uitleg van onze kant gaat elk team naar z’n eigen breakout room om aan het spel te beginnen…

Foto1 sherlock escape spel

Speel in teams van 6 tegen elkaar

 

Per team kunnen maximum 6 detectives aansluiten en aangeven dat ze in de online ruimte aanwezig zijn. Vanaf iedereen er is, start het online avontuur! Overleg goed met elkaar en begin de zoektocht naar de moordenaar.

Foto1 sherlock escape spel
beginscherm sherlock

De tijd begint te lopen…

Vanaf het moment dat het spel start, begint de tijd af te lopen. Per goed antwoord worden er punten toegekend en je kan enkel winnen als je op tijd de moordenaar kan ontmaskeren. De standaard tijd is 2u maar kan uiteraard in samenspraak worden aangepast!

 

Sherlock hints vragen

Hulp nodig?

Elke detective heeft soms een helpende hand nodig. Daarom kan er bij elk raadsel een hint worden gevraagd zodat het team terug verder kan. Uiteraard heeft dit gevolgen en kan je slechts de helft van de punten verdienen bij deze vraag. Daarnaast staan ook wij standy tijdens jullie ganse escape ervaring om elk team een tip te geven.

Sherlock hints vragen
Mansion sherlock 3D

Loop rond in 3D ruimtes

De moordscene speelt zich hoofdzakelijk af in het kasteel van Lord Henrys. Elke speler kan op zijn eigen scherm toegang krijgen tot de 3D ruimte van het kasteel en zo op zoek gaan naar hints om de moordenaar op te sporen. Dit maakt het spel technologisch vernieuwend en geeft elke speler de kans om een toegevoegde waarde te zijn aan het team!

Sherlock highscore

Kroon je tot winnaar

Werk samen als team en probeer binnen de tijd zoveel mogelijk vragen juist te beantwoorden. Noteer elk detail goed en probeer er zo achter te komen welk karakter het sterkste motief heeft. Na afloop kan iedereen terug in de gezamenlijke videocall komen om na te praten en de winnaar bekend te maken.

Sherlock highscore

Wat zeggen anderen over Sherlock?

Het online escape spel is de opvolger van ons populair spel “Het Pegasus Project”. Neem deel en treed in de voetsporen van oa AG Insurance, Nike, Axa, PwC en vele anderen!

Meertalig team

★★★★★
Het spel kan in alle talen worden gespeeld (NL, FR, EN en zelfs spaans) wat een groot voordeel was voor ons internationaal team. Twas top, het zat echt goed in elkaar!
- Christophe

Eindejaarsevent

★★★★★
Ons bedrijf (Trifinance) van 400 personen had een geweldige namiddag met dit escape spel. Praktisch verliep het vlekkeloos en alle collega's waren enthousiast.
- Elke

Super ervaring

★★★★★
Het Pegasus spel was een succes gisteren, ik heb enkel positieve reacties gehoord en alles is super vlot verlopen. Erg bedankt voor de goede organisatie en fijne samenwerking!
- Barbara

Vlot verloop

★★★★★
De activiteit is vlekkeloos verlopen en ik hoorde alleen maar positieve reacties van mijn collega"s!
- Saskja

Digitale teambuilding

★★★★★
We hebben de escape game gisteren gespeeld als onderdeel van onze digitale teambuilding en iedereen was razend enthousiast! Bij deze wil ik jullie namens het hele InBio team bedanken om dergelijke ontspannende activiteit mogelijk te maken in de huidige omstandigheden
- Goedele

Fan-Tastisch

★★★★★
Als team van 42 personen van verschillende afdelingen waren we op zoek naar een teambulding covid proof en dit lost de verwachtingen naadloos in. Volledig nieuw spelbeleving en voor een uitstekende prijs-kwaliteit!
- Céline Neirynck

Sherlock

€ 30 per persoon

Vind de moordenaar samen online

Praktische info

  • 5 a 6 personen per team is aangeraden
  • Benodigheden: een laptop en internetverbinding
  • Beschikbaar in NL, FR en EN.
  • Aanbevolen missieduur: 2u (kan korter worden ingesteld)
  • Inclusief begeleiding voor, tijdens en na de missie
  • Apérobox optioneel via onze premium partner The Ghentist
Vraag meer info

Jouw eigen online escape spel

We passen de look & feel aan naar jouw bedrijf

Logo’s en video’s toevoegen

Een eerste stap om het escape spel te customizen naar jullie wens, is de mogelijkheid om jullie logo aan het spel toe te voegen of bepaalde video’s/foto’s in het spel te verwerken. De collega’s zullen meteen onder de indruk zijn!

Bedrijfsspecifieke vragen

Is er een nieuwe collega in het team gekomen of is er een nieuw beleid ingevoerd? We kunnen bedrijfsspecifieke vragen toevoegen aan het online escape spel om zo de link te maken naar jullie bedrijf.

Verhaallijn aanpassen

We kunnen zelfs alle namen in het spel aanpassen naar wens! Wie is de moordenaar? Is het Nancy van finance of Marc van marketing? Een top ervaring voor alle collega’s die nog lang zal nazinderen. We overleggen graag om samen een dader uit te kiezen.

Het spel kan worden gespeeld in het Nederlands, Frans, Engels, Duits en Spaans. De begeleiding tijdens het spel door een medewerker van Bounce-it is ook mogelijk in de meeste talen.

Neen! Er hoeft niets worden geïnstalleerd, je hebt enkel nood aan een laptop en internetverbinding. Het spel is volledig web-based, ideaal dus voor een online teambuilding met de collega's op de laptops van het werk.

Zeker! Op voorhand krijgt elke deelnemer een duidelijke instructiemail opgestuurd om het spel op te starten. Daarnaast zal er tijdens de online escape room iemand van Bounce-it beschikbaar zijn om hints te geven als de spelers vastzitten. Tenslotte is er in het spel zelf een hulpfunctie ingebouwd waarbij deelnemers per raadsel een tip kunnen opvragen.

De opdrachten kunnen sterk vergeleken worden met een echte escape room. Zo zul je als team virtuele 3D ruimtes moeten afspeuren naar aanwijzingen, videofragmenten analyseren, externe websites doorlezen en bepaalde tools gebruiken. Via deze verschillende deelopdrachten kom je door teamwork uiteindelijk te weten wat er zich heeft afgespeeld met de mysterieuze wetenschappers...

Sherlock station
Sherlock online escape spel

Word meegesleept in het verhaal….

In het 18e eeuwse Engeland heeft zich op het landgoed van Lord Henrys een drama afgespeeld. Enkele dagen voor het pensioen van de baron wordt hij dood aangetroffen in zijn slaapkamer. De avond voordien was er een nogal heftige discussie ontstaan omtrent de overname van het bedrijf en diens begunstigden. Was er kwaad opzet in het spel?

Jullie missie: onderzoek het kasteel en probeer te achterhalen wat er exact is gebeurd met Lord Henrys. Haal de privé-detective in jullie naar boven en elimineer verdachten door middel van logica en inzicht. Good luck Sherlock!

 

close
Open chat
Extra vragen? Start een gesprek met één van onze medewerkers!