Overtuigd?

Vraag eenvoudig een offerte aan of ga naar ons boekingssysteem en reserveer meteen de huur van jouw bumperballen, lasershoot of archery tag!

Outdoor escape room voor grote groepen!

Ontdek de perfecte mix van natuur, avontuur, teamwork en technologie met ons uniek outdoor escape spel. Onze AR escape spellen combineren de beste elementen van een klassieke schattenjacht, GPS-games en escape rooms met de technologie van Augmented Reality. Wij maken jouw route op elke gewenste locatie! 

De teambuilding waarover iedereen positief is.

Kanaal Z bezocht ons voor een video over een van onze outdoor escape games! Bekijk het avontuur onderaan het filmpje!

Spel 1: Operation Mindfall

€ 35 p.p.

Sinds enkele jaren onze absolute topper!

Praktische info

 • Verhaallijn: Een geheime organisatie heeft het grondwater vervuild met een virus dat controle over de geest neemt. Ga undercover en stop hen zo snel mogelijk!
 • Een collectieve start! 20 of 200 collega’s? We laten iedereen binnen 10 minuten gezamenlijk starten in multi-player mode.
 • Augmented reality. Voel de technologische innovatie tot leven komen op je iPad.
 • Maatwerk in routes en tijdsduur. We bereiden we de route voor naar jullie wensen. Zeker qua logistiek met een grote groep heeft dit veel voordelen. Ook de spelduur (normaal 2u) kan worden aangepast.
 • Verschillende talen. Ook daar hebben we aan gedacht. Elke team een andere taal of iedereen in het Engels? Het kan!
 • Inclusief en actief voor alle leeftijden. Onze standaard routesbestrijken ongeveer 3 km wandelen. Iedereen is buiten en heeft een gezonde wandeling in de benen na afloop.
 • Ondersteuning op elk moment. Begeleiding wordt verzorgd op elk moment. Zowel voor, tijdens als achteraf
 • Competitief element. Voel de teamspirit stijgen met wat gezonde competitie! Het team dat de snelste tijd haalt, krijgt een welverdiende beloning (zie onder).
Reserveer

Wat tevreden klanten zeggen over onze escape wandeling:

Spel 2: Blackout

€ 35 p.p.

Ontmasker de hacker!

Praktische info

 • Verhaallijn: Jullie stad zit sinds enkele uren zonder stroom door toedoen van een geheime hackersorganisatie. De tijd loopt, het is jullie opdracht om hen zo snel mogelijk te ontmaskeren.
 • Concept: Het concept is 100% gelijk aan Operation Mindfall. Enkel de verhaallijn, de raadsels en de gadgetbox zijn anders.
 • Moeilijkheidsgraad:  De raadsels in ons Blackout spel zijn iets gecompliceerder dan Operation Mindfall, kies voor dit spel als jullie team graag een echte uitdaging aangaat!
Reserveer

Outdoor escape game citygame 4

Top teambuilding – Een escape wandeling in de natuur

 

Je zal met je teamleden in de huid kruipen van undercover agenten om met behulp van een iPad en een gadget box met mysterieuze attributen raadsels in augmented reality op te lossen. De teams die erin slagen om goed samen te werken hebben een grote kans om de missie tot een succesvol einde te brengen!

Outdoor escape game citygame

Een outdoor escape room voor grote groepen

 

Onze outdoor scape spellen zijn volledig aanpasbaar aan de noden van jullie organisatie. Dit alles zorgt voor een escape spel dat aanvoelt alsof het echt van jullie is.

 • Duur en afstand
 • Start- en eindpunt
 • Moeilijkheidsgraad
 • Bedrijfsspecifieke vragen
 • Logo’s/foto’s als toevoeging

Hebben jullie tijd en kunnen we een wijntasting toevoegen als onderdeel van het spel? In dat geval kunnen we de duur verlengen.

Outdoor escape game citygame 2

Augmented reality, een nieuwe technologie

 

Ons escape spel zet vollop in op innovatie en vernieuwende technologie. Door het gebruik van augmented reality kunnen spelers hologrammen scannen met hun iPad, waardoor virtuele elementen aan de werkelijkheid worden toegevoegd.

Zoals hieronder te zien is, verschijnt er bijvoorbeeld een hologram van een 3D-gebouw, waarop deelnemers kunnen klikken om verder te komen in het escape spel.

Een totaal vernieuwende ervaring!

Action Pack outdoor escape room Bounce-it

Action pack met unieke gadgets

 

Met Bounce-it onderscheiden we ons van klassieke escape games door de unieke spelbeleving. De augmented reality samen met een coole box vol gadgets helpt daar mee voor zorgen alsook de meer dan 4.000 (and counting) deelnemers.

De actionpack is speciaal gemaakt in het thema van het spel en bevat een microscoop die gecombineerd kan worden met de camera van een gsm, een UV zaklamp en een cijferslot. Daarnaast zijn er verschillende patronen die de spelers met de iPad moeten scannen waarbij er kluizen en andere raadsels in augmented reality tevoorschijn komen.

 

Action Pack outdoor escape room Bounce-it

Een escape room buiten, te spelen op elke locatie!

Giftlock Foto winnaars

Geen spel zonder winnaars, toch?

Motiveer de teams en verras de spelers van het augmented reality escape game met een origineel geschenk. Giftlock is een concept uitgewerkt samenwerking met onze partner Giftlock en sluit perfect aan bij het escape spel met de iPad. Contacteer ons voor meer info of bezoek hier onze pagina over Giftlock!

close
Open chat
Extra vragen? Start een gesprek met één van onze medewerkers!