Wil je een offerte op maat?

Vraag hier eenvoudig een offerte aan.

Daarnaast gaan we vaak samenwerkingen aan met eventbureau’s, scholen en gemeenten! Geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar Bounce-it.

Outdoor escape games met raadsels in Augmented Reality!

Ontdek de perfecte mix van natuur, avontuur, teamwork en technologie met ons uniek outdoor escape spel. Onze AR escape spellen combineren de beste elementen van een klassieke schattenjacht, GPS-games en escape rooms met de technologie van Augmented Reality. Wij maken jouw route op elke gewenste locatie! 

De teambuilding waarover iedereen positief is.

Kanaal Z bezocht ons voor een video over een van onze outdoor escape games! Bekijk het avontuur onderaan het filmpje!

Operation Mindfall

€ 35 p.p.

Scan het hologram en er komt een kluis tevoorschijn!

Praktische info

 • Een collectieve start! 20 of 200 collega’s? We laten iedereen binnen 10 minuten gezamenlijk starten in multi-player mode.
 • Augmented reality. Voel de technologische innovatie tot leven komen op je iPad.
 • Maatwerk in routes en tijdsduur. We bereiden we de route voor naar jullie wensen. Zeker qua logistiek met een grote groep heeft dit veel voordelen. Ook de spelduur (normaal 2u) kan worden aangepast.
 • Verschillende talen. Ook daar hebben we aan gedacht. Elke team een andere taal of iedereen in het Engels? Het kan!
 • Inclusief en actief voor alle leeftijden. Onze standaard routesbestrijken ongeveer 3 km wandelen. Iedereen is buiten en heeft een gezonde wandeling in de benen na afloop.
 • Ondersteuning op elk moment. Begeleiding wordt verzorgd op elk moment. Zowel voor, tijdens als achteraf
 • Competitief element. Voel de teamspirit stijgen met wat gezonde competitie! Het team dat de snelste tijd haalt, krijgt een welverdiende beloning (zie onder).
Reserveer

Wat tevreden klanten zeggen:

Outdoor escape game citygame 4

Top teambuilding

 

Stap midden in een undercover spionageverhaal. Onder de codenaam ‘Operation Mindfall’ moet jullie team het anti-virus vinden en de vijand ontmaskeren. Tijdens het spel maakt elk team gebruik van een iPad en een gadget box met mysterieuze attributen om raadsels op te lossen.

Je zal met je teamleden in de huid kruipen van undercover agenten. De teams die erin slagen om goed samen te werken hebben een grote kans om de missie tot een succesvol einde te brengen!

Outdoor escape game citygame

Volledig aanpasbaar

 

Onze outdoor scape spellen zijn volledig aanpasbaar aan de noden van jullie organisatie. Dit alles zorgt voor een escape spel dat aanvoelt alsof het echt van jullie is.

 • Duur en afstand
 • Start- en eindpunt
 • Moeilijkheidsgraad
 • Bedrijfsspecifieke vragen
 • Logo’s/foto’s als toevoeging

Hebben jullie tijd en kunnen we een wijntasting toevoegen als onderdeel van het spel? In dat geval kunnen we de duur verlengen.

Outdoor escape game citygame 2

Augmented reality

 

Ons escape spel zet vollop in op innovatie en vernieuwende technologie. Door het gebruik van augmented reality kunnen spelers hologrammen scannen met hun iPad, waardoor virtuele elementen aan de werkelijkheid worden toegevoegd.

Zoals hieronder te zien is, verschijnt er bijvoorbeeld een hologram van een 3D-gebouw, waarop deelnemers kunnen klikken om verder te komen in het escape spel.

Een totaal vernieuwende ervaring!

Action Pack outdoor escape room Bounce-it

Action pack met unieke gadgets

 

Met Bounce-it onderscheiden we ons van klassieke escape games door de unieke spelbeleving. De augmented reality samen met een coole box vol gadgets helpt daar mee voor zorgen alsook de meer dan 4.000 (and counting) deelnemers.

De actionpack is speciaal gemaakt in het thema van het spel en bevat een microscoop die gecombineerd kan worden met de camera van een gsm, een UV zaklamp en een cijferslot. Daarnaast zijn er verschillende patronen die de spelers met de iPad moeten scannen waarbij er kluizen en andere raadsels in augmented reality tevoorschijn komen.

 

Action Pack outdoor escape room Bounce-it

Te spelen op elke locatie, zie video!

Giftlock Foto winnaars

Geen spel zonder winnaars, toch?

Motiveer de teams en verras de spelers van het augmented reality escape game met een origineel geschenk. Giftlock is een concept uitgewerkt samenwerking met onze partner Giftlock en sluit perfect aan bij het escape spel met de iPad. Contacteer ons voor meer info of bezoek hier onze pagina over Giftlock!

close
Open chat
Extra vragen? Start een gesprek met één van onze medewerkers!