Terug naar blog

Overtuigd?

Vraag eenvoudig een offerte aan of ga naar ons boekingssysteem en reserveer meteen de huur van jouw bumperballen, lasershoot of archery tag!

Terug naar blog

Als het kriebelt moet je sporten.

Onder dit motto werden we uitgenodigd op de slotdag van de Gordel om de aanwezigen kennis te laten maken met bubble voetbal en hun archery tag skills naar boven te halen. Voor de meer ervaren gamers hadden we ook een escape route rondom het domein in elkaar gestoken.

Archery Tag

Hoewel we een klassiek speelveldje hadden opgezet waarbij er op elkaar moest worden geschoten, koos het publiek voor een ander concept. Alle deelnemers stonden op een lijn en probeerden met pijl en boog de doelwitten aan de schietborden te raken. Soms met succes, soms met minder succes maar van 12u tot 18u wel een non-stop publiekslieveling. De ouders konden schieten onder het mom van te moeten voortonen hoe het moest en de kinderen gingen met elkaar de competitie van beste schutter aan. Zelfs bij de allerjongsten was archery tag populair, al was het maar om dicht bij papa te zitten of de hand-oog coördinatie wat te oefenen.

Bubble voetbal

Ook hier was er van een ‘normaal’ partijtje bumperbal weinig sprake. Mede door het prachtige weer waren onze 14 bubble voetballen bijna constant bezet door kinderen van alle leeftijden en was onze begeleider druk bezig om de constante toestroom te regelen. Na een korte wachttijd raakte iedereen uiteindelijk in een bal en ontstonden spontaan bumper battles. De kleinsten konden zich zeker ook amuseren al bleven de ouders graag in de buurt om een oogje in het zeil te houden. Om 18u werden we gedwongen om de bumperballen te lossen of we stonden er anders nog 🙂

Bumperbal Huizingen

Conclusie

Voor ons was een het topnamiddag met heel veel blije en ontspannen gezichten en zeker voor herhaling vatbaar. Ook vanuit de organisatie zelf kregen we lovende woorden wat altijd leuk is om te horen. Tot een volgende!

close
Open chat
Extra vragen? Start een gesprek met één van onze medewerkers!