Terug naar blog

Overtuigd?

Vraag eenvoudig een offerte aan of ga naar ons boekingssysteem en reserveer meteen de huur van jouw bumperballen, lasershoot of archery tag!

Terug naar blog

Hardnekkig om uit te pakken

Het concept is simpel: je geeft iemand een fles wijn of cava als cadeau maar voegt er nog een extra element aan toe. De kist zit namelijk op slot, de toegangscode is niet geweten. Op deze manier proberen we onze expertise binnen de escape sector tot bij de mensen thuis te brengen.

 

Hoe werkt het?

De insteek van de escape giftbox is om een standaard geschenk een volledig nieuwe dimensie te geven die zowel als eindejaarsgeschenk voor werknemers of als verjaardagsgeschenk voor vrienden en familie kan dienen. Na bestelling ontvangt de gelukkige de kist aan huis en kan de zoektocht beginnen. Op elke box kleeft een QR code die na scannen toegang geeft tot de geheime website. Eens ingelogd leest elke deelnemer de instructies online waarna er 4 unieke raadsels moeten opgelost worden. Aan de buitenkant van de escape giftbox is een hangslot met 4 cijfers aanwezig, toeval?

 

Waarom het werkt

Voor werkgevers is afgelopen winterperiode gebleken dat de escape giftbox een schot in de roos is. Het valt binnen de gewenste prijsklasse voor een eindejaarsgeschenk, het kan gepersonaliseerd worden met een kaartje binnenin én het is zowel simpel als origineel.

Voor onze particuliere klanten blijkt onze kist een welkome oplossing te zijn voor een vaak wederkerend probleem: wat moet ik nu weer gaan kopen als cadeau? Uit onderzoek blijkt dat ‘originele’ geschenken vaak negatief onthaald worden en dat de klassieke fles wijn of whiskey het toch vaak haalt als favoriet bij nonkel Geert. Onze escape giftbox combineert dus het beste van beide werelden. Tip: koop misschien ook een knijptang voor nonkel Geert, just in case.

 

De box is open, wat nu?

Het beste moet nog komen nu… denk even mee. De ontvanger is erin geslaagd de code te kraken en eindelijk te proeven van de verdienste. In plaats van de verpakking standaard weg te gooien kan onze escape giftbox makkelijk worden hergebruikt. De kist en het cijferslot zijn namelijk nog intact (tenzij iemand een hamer heeft gebruikt) en vormen zo het perfecte geschenk om door te geven. Je koopt een nieuwe fles wijn naar keuze, schrijft een persoonlijk kaartje voor binnenin en doet het hangertje terug op slot. Ready!

close
Open chat
Extra vragen? Start een gesprek met één van onze medewerkers!