Overtuigd?

Vraag eenvoudig een offerte aan of ga naar ons boekingssysteem en reserveer meteen de huur van jouw bumperballen, lasershoot of archery tag!

Ontdek Bumperbal!

Bumperbal is na vele jaren een begrip geworden bij het organiseren van een vrijgezellen, scoutsactiviteit of verjaardagsfeest. Bumperball is een hilarisch grappige ervaring waarbij je in een opgeblazen bal stapt en probeert te scoren bij je tegenstanders. Het is niet alleen leuk om bumperbal te spelen, maar ook leuk om naar te kijken. Lachen gegarandeerd met bumperball, zelfs al lig je op de grond na een botsing. See you soon?!

Bumperball - Zelf op te halen

Vanaf € 12.50 P.P.

Zorgeloze fun op bereikbare afstand.

Praktische info

  • Zorgeloos: geen waarborg nodig, pas achteraf betalen. Naast de bumperballen worden alle nodige toebehoren meegegeven in een sportzak
  • Fun: hilarische activiteit die nog lang zal nazinderen
  • Bereikbare afstand: kom de bumperballen ophalen in één van onze vele ophaalpunten in Vlaanderen
  • Op te halen in Brugge, Loppem, Gent, Kortrijk, Sint-Niklaas, Mechelen, Boortmeerbeek, Sint-Truiden, Genk of Turnhout
  • Krijg korting als je archery tag erbij huurt
4 Ballen ± 8 deelnemers€ 160
6 Ballen ± 12 deelnemers€ 185
8 Ballen ± 16 deelnemers€ 220
10 Ballen ± 20 deelnemers€ 250
12 Ballen ± 24 deelnemers€ 275

€ 25/p.p.* voor begeleiding en organisatie op (jouw) locatie

*Voor grotere groepen offerte op maat

Reserveer Bumperbal

Haal hier je bumperball op …

10 ophaalpunten

… of laat je inspireren!

Bumperbal onder begeleiding

€ 25 P.P.

Volledige ontzorging.

Praktische info

  • Te spelen op elke locatie in Vlaanderen, we komen tot bij jullie of helpen mee zoeken naar een geschikt terrein
  • Focus op ongedwongen fun in teamverband
  • Bumperbal tornooivorm afgewisseld met ludieke mini-games
  • Vanaf 20 betalende deelnemers – totale duur ligt rond de 90 minuten (kan langer of korter in samenspraak)
  • Perfect om te combineren met archery tag (€5 p.p. extra)
Neem contact op

Wat zeggen anderen over onze bumperballen?

Naast de bumperballen geven we ook een krachtige elektrische pomp mee die in slechts 2min. een bal volledig speelklaar maakt. We zorgen ook voor een lange verlengkabel om jullie nog verder te ontzorgen.

Ja, dat raden we zeker aan! Op die manier kan je voldoende afwisselen en hou je budget extra over om nadien nog iets te gaan eten of drinken met de vrienden.

Ja, maar we zoeken heel graag met jou mee! Per ophaalpunt hebben we een aantal vaste locaties waar we vaak spelen, daarnaast kan je altijd gaan horen bij de sportdienst van de desbetreffende gemeente. Zorg er gewoon voor dat je op een grasveld of een indoor sportzaal speelt.

Zeker, geen aanhangwagen of camionette nodig! Als de achterbank en de koffer van je personenwagen leeg is, passen hier tot 14 bumperballen in (mits wat extra tetris-skills).

Spelvormen bumperbal

Tornooi bumperbal

Welkom bij het meest opwindende evenement van het jaar – het Bumperball Toernooi! Doe mee aan deze spannende en hilarische sport en maak je klaar om je vrienden, familie of collega’s uit te dagen voor een onvergetelijke ervaring.

In de Knockout Challenge zijn er twee teams, elk met een beperkt aantal spelers. Het doel is om de spelers van het andere team uit het veld te duwen en zo te scoren in het doel van de tegenstander. Er zijn geen regels, elk doelpunt telt. Een wedstrijdje duurt ongeveer 5min en het team met het meeste aantal doelpunten wint. Succes!

 

Overlopertje

Overlopertje is een spannende variatie op het traditionele bumperball-spel waarbij één persoon als de ‘overloper’ wordt aangewezen en moet proberen de andere spelers omver te duwen terwijl ze allemaal in hun bubbels zitten en overlopen. Als de overloper erin slaagt iemand omver te duwen, komt deze persoon méé in het midden te staan totdat elke overloper omver gebounced is.

Overlopertje is een geweldige manier om je reflexen te testen en je teamgeest op te bouwen. Want laten we eerlijk zijn, hoe vaak krijg je de kans om je vrienden of collega’s omver te duwen en ze in een bumperball te laten rollen?

Sumo-skills

Heb je ooit gedroomd om een echte sumo worstelaar te zijn? Of wil je gewoon een onvergetelijke ervaring beleven die je vrienden of collega’s zal verbazen? Zo ja, dan is bumperbal met de spelvorm sumo worstelen de perfecte keuze voor jou!

Sumo worstelen is een populaire Japanse sport die al eeuwenlang wordt beoefend en nu kan je deze sport zelf beleven in een bumperbal! In deze spelvorm krijg je de kans om je tegenstander uit de ring te duwen terwijl je allebei in een bubbel zit. Het doel van het spel is simpel: blijf als laatste over in de ring en win de ronde!

close
Open chat
Extra vragen? Start een gesprek met één van onze medewerkers!