Overtuigd?

Vraag eenvoudig een offerte aan of ga naar ons boekingssysteem en reserveer meteen de huur van jouw bumperballen, lasershoot of archery tag!

Bubble Ball – Hilariteit en amusement verzekerd!

Bubble Ball is een opwindende en hilarische variant op traditioneel voetbal waarbij spelers zich hullen in grote opblaasbare ballen. Deze gigantische bubbels bieden niet alleen bescherming, maar zorgen ook voor een unieke twist aan het spel, waarbij duwen, botsen, en omrollen deel uitmaken van de fun. Perfect voor teamuitjes, familiefeesten, of gewoon een dagje uit met vrienden, bubbleball belooft een onvergetelijke ervaring vol lachen en sportieve actie.

Bubble ball - Zelf op te halen

Vanaf € 25 per bal

Een activiteit geschikt voor jong (vanaf 10 jaar) en oud.

Onze aanbevelingen

 • Fysiek intensief dus niet elke deelnemer heeft een bubble ball nodig
 • Krijg een woordje uitleg van onze medewerkers bij ophaal
 • Keuze om zowel indoor als outdoor te spelen
 • Ruime keuze uit ophaalpunten over heel Vlaanderen
 • Flexibele momenten van ophaal en terugbrengen
 • Ideaal te combineren met lasershoot (10% korting op het totaalbedrag)
4 Ballen ± 8 deelnemers€ 160
6 Ballen ± 12 deelnemers€ 185
8 Ballen ± 16 deelnemers€ 220
10 Ballen ± 20 deelnemers€ 250
12 Ballen ± 24 deelnemers€ 275
Reserveer bubble ball

Bubbleball - Teambuilding

€ 25 P.P.

Bubbleball onder professionele begleeiding

Inclusief:

 • De huur van een geschikt terrein
 • Transport tot aan jullie locatie
 • 2u begeleiding waarbij er verschillende spelvormen uitgelegd worden
 • Minimum 20 betalende deelnemers – totale duur van 2u
 • Wordt vaak samen geboekt met archery tag (slechts €5 p.p. extra)
Vraag offerte bubbleball aan
Dit is een foto met mensen die bubble voetbal spelen in een sporthal

We leggen de bubbleball in hun kamp

BUBBLEBALL: ZORGELOOS GENIETEN BINNEN JE BEREIK

Verspreid over Vlaanderen bieden we met onze tien afhaalpunten iedereen de kans op onbezorgd plezier dicht bij huis. Of je nu thuisbasis in Antwerpen, Gent, Brugge, of ergens daartussen hebt, je vindt altijd wel een locatie in de buurt om je bubble ball uitrusting eenvoudig en snel op te pikken. Deze strategische keuze voor locaties weerspiegelt onze belofte en toewijding: iedereen moet kunnen genieten van deze energieke en hilarische activiteit. Door bubble ball overal in Vlaanderen toegankelijk te maken, willen we mensen aanzetten tot actieve deelname, voor veel lachen en een ervaring die je niet snel vergeet.

10 ophaalpunten

De totale huurtijd bij bubbelvoetbal komt in principe neer op 24u maar we stellen ons flexibel op! Als we de ballen vrijdagavond meegeven en in de loop van zondag terugkrijgen is dit ok!

No worries! We geven bij ophaal alle nodige uitleg en beantwoorden eventuele vragen die je zou hebben omtrent de opzet van een partij bubbel voetbal. Zorg er wel voor dat er in de buurt van het speelveld elektriciteit aanwezig is om de ballen op te blazen!

Dit zal steeds gebeuren in samenspraak met de verantwoordelijke van jouw gekozen afhaalpunt. We zullen na boeking contact met je opnemen en ervoor zorgen dat we een moment vinden dat voor beide partijen past!

Bubble voetbal kan outdoor gespeeld worden op een grasveld, voetbalveld en op het strand of indoor op een sportzaal. Contacteer ons gerust indien je moeite hebt in deze zoektocht, dan helpen we je graag verder.

Vervoer kan in een normale personenwagen als je de achterbank platlegt en de koffer leegmaakt. Pas vanaf 12 ballen en meer informeer je best even bij ons om zeker te zijn dat alles vlot verloopt.

Bubble ball – Onze spelvarianten

Bubble ball Eliminatie

In “De Laatste Bubbelaar” wordt het traditionele bubbleball spel met een spannende twist gespeeld. Elke speler begint binnen een afgebakende speelzone, en het doel is om de tegenstanders uit het spel te elimineren door ze buiten de speelzone te duwen. Spelers die de grens overschrijden, zijn onmiddellijk uit het spel. De laatste speler die in de zone overblijft, wordt gekroond als de ultieme bubbelaar. Deze variant legt de nadruk op strategie en kracht, waarbij spelers moeten balanceren tussen aanvallen en verdedigen om als laatste in het spel te blijven.

 

Bubbleball – Doelschieten

“Bubbelgoal Uitdaging” transformeert het veld in een vaardigheidsparcours waarbij spelers moeten scoren in verschillende doelen die over het speelveld verspreid zijn. Elk doel heeft een andere puntwaarde, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad om erin te scoren. Spelers werken in teams of individueel om binnen een bepaalde tijd zoveel mogelijk punten te verzamelen. Deze spelvariant combineert de fysieke hilariteit van bubble ball met precisie en strategie, en moedigt spelers aan hun doelgerichte vaardigheden te ontwikkelen.

Bubble ball Vlaggenroof

“Bubbleball Vlaggenstrijd” is een dynamische teamvariant waarbij elk team probeert de vlag van de tegenstander te veroveren en deze terug te brengen naar hun eigen basis. Het veld wordt verdeeld in twee gelijke helften met elk een basiszone voor de teams. Spelers moeten de vijandelijke lijnen infiltreren, de vlag pakken en terugkeren naar hun eigen zone, terwijl ze zich een weg banen door de bubble ball verdediging van het andere team. Fysiek contact is toegestaan, waardoor spelers elkaar kunnen “bubbelen” om de voortgang te vertragen. Strategie, teamwerk, en snelheid zijn cruciaal in deze adrenaline-verhogende variant.

Bubble Ball: De Ideale Partner voor Avontuurlijke Groepsevenementen

Bubble Ball tilt elke groepsactiviteit naar een hoger niveau, door een spannende dimensie toe te voegen aan klassiekers zoals Archery Tag of Lasershoot. Deze levendige en actievolle sport is de sleutel tot een onvergetelijke ervaring tijdens teamuitjes, familiedagen of bijeenkomsten met vrienden. De deelnemers duiken in de wereld van bubbleball, waar lachen en plezier gegarandeerd zijn. Het biedt een frisse kijk op samenzijn, waardoor het een uitstekende keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar iets anders dan de gebruikelijke groepsactiviteiten.

close
Open chat
Extra vragen? Start een gesprek met één van onze medewerkers!