Bounce-it Lasershoot Huren Handleiding

Welkom bij Bounce-it, waar we de meest geavanceerde lasergeweren ter wereld aanbieden voor een ongeëvenaarde spelervaring. Onze lasershoot guns zijn ontworpen voor ultieme nauwkeurigheid en realisme, met sensoren op het geweer en een hoofdband voor dynamische gameplay. Het vereist precisie om te raken, eenvoudig gemaakt door een precieze telescoop voor verbeterde mikvaardigheden.

Algemene richtlijnen

  1. Speel niet in de regen: De lasershoot guns kunnen niet tegen regen, zelfs niet als het spettert. Je kan binnen spelen als alternatief met de “indoor mode”. Om die te activeren duw je 3 sec op de oranje knop vooraan op de gun.
  2. Veiligheid eerst: Leg het materiaal op een veilige plaats wanneer je er niet mee speelt, vooral het vizier is delicaat dus behandel dit met respect!
  3. Alvorens te starten: Draag de riem schuin rond je middel, zodat het geweer altijd aan je zijde hangt.
  4. De batterij: Schakel het geweer en de hoofdband uit wanneer je niet speelt!
  5. De hoofdband: Elke hoofdband is gelinkt aan een specifiek geweer, beide hebben hetzelfde nummer. Hou beide dus bij elkaar, ook bij het opbergen!
  6. Nauwkeurig richten: Gebruik de telescoop voor nauwkeurig mikken. Richt zorgvuldig op je tegenstanders om treffers te scoren. Onthoud dat de bullet drop is ingesteld, dus pas je mikpunt aan op basis van de afstand tot je doelwit.
  7. Spelmodi en instellingen: Verken de verschillende spelmodi en instellingen voor een gepersonaliseerde spelervaring (zie PDF).
  8. Na het spel: Berg na gebruik het geweer en de hoofdband veilig op in dezelfde koker. Bescherm ze tegen extreme temperaturen en vochtigheid. Laat de houten bakken nooit buiten staan.
  9. Veel plezier: Het belangrijkste is om plezier te hebben! Daag je vrienden uit en beleef samen epische lasergeweeravonturen!

Start makkelijk op met deze PDF – AANGERADEN

We hebben alle essentiële informatie voor je samengevat in een handige PDF, met afbeeldingen.
Klik op LINK en share het met je vrienden voor optimaal spelplezier

LINK

Vind je geen antwoord op een vraag? Kijk hier voor de meest gestelde vragen:

Bij Bounce-it gaan we voor verhuur van kwalitatief materiaal.
De fabrikant beweert dat dit de beste ter wereld zijn. Wij zijn ook overtuigd!

Met de onze lasergeweren kunnen jullie diverse spelvormen spelen, zoals Team Deathmatch, Capture the Flag, Free for All. Moelijkere spelvormen zijn Supremacy en Survival. De handleiding bevat gedetailleerde instructies voor elk van deze spelvormen.

De autonomie van een lasergeweer is 8u. Huur je graag opladers? Vraag dat gerust bij de verhuur zelf.

Hoewel het aantal spelers afhangt van de gekozen spelvorm, raden we meestal minimaal zes spelers aan voor een top ervaring. Met meer spelers wordt het spel nog dynamischer en leuker.

Wanneer een speler wordt geraakt door een tegenstander, wordt een deel van hun levenspunten afgetrokken. Als alle levenspunten zijn opgebruikt, wordt de speler 'uitgeschakeld' en moet hij wachten op een nieuw spel.

close
Open chat
Extra vragen? Start een gesprek met één van onze medewerkers!