Terug naar blog

Overtuigd?

Vraag eenvoudig een offerte aan of ga naar ons boekingssysteem en reserveer meteen de huur van jouw bumperballen, lasershoot of archery tag!

Terug naar blog

Hoe een vrijgezellen organiseren?

Een vrijgezellen organiseren is niet altijd even gemakkelijk, daarom helpt Bounce-it jullie graag een stapje verder. We staan jullie bij ter inspiratie/organisatie en zorgen zo voor een namiddag vol fun! We proberen voor iedere gelegenheid een uniek concept aan te bieden en passen onze bumperbal en archery tag events aan naar jullie wensen. Klik hier om meer te lezen over onze mogelijkheden voor een vrijgezellen of lees verder om wat inspiratie te krijgen.

 

10 tips om een fantastische vrijgezellen activiteit te organiseren.

 

Tip 1: Kies een passend thema. Een thema aan een vrijgezellenfeest toevoegen is altijd een succes. Jij bent aangesteld voor het organiseren van een vrijgezellen feest, dan weet jij zeker welk thema het beste past bij de bruid/bruidegom. Geef aan ons door wat dit thema is en we proberen mee te denken om aan de activiteit een leuke twist te geven.

Tip 2: De gastenlijst laat je best samenstellen door de bruid of bruidegom. Niemand wil onverwachte gasten op een feest dat je maar één keer in je leven viert.

Tip 3: Wees er op tijd bij en reserveer voldoende op voorhand! Vooral de maanden april en mei zijn snel volzet dus smeed het ijzer terwijl het heet is (in dit geval figuurlijk) door hier een offerte aan te vragen.

Tip 4: Draaiboek maken. Een draaiboek toont aan dat je er echt moeite in hebt gestoken om de dag af te maken voor de bruid/bruidegom. Via deze link vind je een paar fantastische tips om een leuke draaiboek te maken.

Tip 5: Plan niet te veel in. Laat ruimte in de agenda om spontane momenten te laten ontstaan. Niemand wil stress en tijdsdruk op de vooravond van zijn/haar trouw. Onze activiteiten duren gemiddeld twee uur maar in samenspraak kunnen we dit aanpassen naar jullie schema.

 

 

Je bent er bijna!

 

Tip 6: Denk aan het kostenplaatje. Vrijgezellen activiteiten hoeven niet perse duur te zijn, het gaat om de fun en het gezelschap. Je rekent best een budget uit per persoon waar iedereen akkoord mee gaat. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde. Om kosten te besparen kan je het materiaal bij ons ophalen in Brugge, Gent, Mechelen, Sint-Niklaas, Turnhout of Sint-Truiden. Toch nog budget over? Dan komen wij graag het evenement voor jullie begeleiden.

Tip 7: Wees creatief in je uitnodigingen. Een leuke uitnodiging stimuleert mensen om aanwezig te zijn en het staat mooi op de kast in de living. Bij Bounce-it kan je ook creatieve activiteiten boeken zoals ons AR escape spel, klik hier voor meer info.

Tip 8: Voeg er een verrassingseffect aan toe. Betrek de bruid of bruidegom niet in de organisatie van de activiteiten, zo kan je haar/hem aangenaam verrassen.

Tip 9: Het is de laatste dag voor de ring. Laat de bruid/bruidegom nog eens goed het hart luchten door een leuk spelletje “Truth or dare” eraan toe te voegen.

Tip 10: Zorg voor veel foto’s van dit moment. Er is niets mooier dan achteraf te kunnen terugblikken op heel deze gebeurtenis en dit kan je het beste doen door foto’s te bekijken. Bij een begeleide vrijgezellen activiteit kan de begeleider ter plaats ook altijd een leuke foto nemen. 😉

 

Bonus tip:

Geef de wederhelft ook een rolletje. Laat de wederhelft een leuke opdracht bedenken rondom de activiteit, dit maakt de dag voor de bruid/bruidegom volledig af.

Nood aan een overzicht?

Klik hier om ons volledig aanbod te bekijken!

close
Open chat
Extra vragen? Start een gesprek met één van onze medewerkers!