Terug naar blog

Overtuigd?

Vraag eenvoudig een offerte aan of ga naar ons boekingssysteem en reserveer meteen de huur van jouw bumperballen, lasershoot of archery tag!

Terug naar blog

Teambuildings op locatie

Wij specialiseren ons in teambuildings op locatie die naadloos inpassen in jullie teambuildingdag! Goed overdacht met een balans tussen sportief en creatief gaan we samen aan de slag om tot een geslaagd event te komen.

 

Onze grootste troef

De grootste troef in ons assortiment is zonder twijfel het escape spel met de iPad in augmented reality. Lees even mee over de verschillende voordelen.

  • Locatie. Ons escape spel bestaat standaard uit 12 raadsels die gelinkt zijn aan 12 GPS locaties. In samenspraak maken we op voorhand het spel aan met jouw gewenst begin- en eindpunt. Denk hierbij aan het hotel waar jullie overnachten of de resto waar jullie over de middag iets zullen eten. Wij brengen onze teambuilding dus naar jullie locatie!
  • Balans. De route die moet worden afgelegd tussen het eerste en het laatste raadsels is ongeveer 3km lang. Dit zorgt ervoor dat iedereen een gezonde wandeling in de benen heeft na afloop maar dat de minder sportieve mensen niet uit de boot zullen vallen! Uiteraard kan de route ook worden ingekort of langer gemaakt indien gewenst.
  • Aanpasbaarheid. Naast de locatie van het spel en de afstand die moet worden afgelegd, kunnen ook de vragen in het escape spel worden aangepast. Het thema blijft dezelfde maar jullie kunnen er wel een eigen toets aan geven door bedrijfsspecifieke vragen toe te voegen. Daarnaast kunnen er ook raadsels extra worden toegevoegd zodat het spel nog meer aanvoelt als jullie eigen escape teambuilding.

 

 

Onze aanpak

Voor onze teambuildings op locatie luisteren we uiteraard naar de wensen van de klant maar geven we graag al een voorzet. Hoe ziet de ideale dag er volgens ons uit:

  • Voormiddag. Ochtendstond heeft goud in de mond! We starten de dag sportief met een partijtje bubble voetbal afgewisseld met archery tag. Tussendoor voorzien we voldoende rustmomenten zodat de tacktiek onderling kan worden aangescherpt. Ook voor de minder sportieve collega’s is deze teambuilding activiteit de moeite door te kruipen in de rol van coach of fotograaf van dienst.
  • Lunch. Honger is de beste saus! Na een bewogen voormiddag en een (noodzakelijke) douche is het tijd om de krachten terug aan te vullen. Als klant kunnen jullie hier zelf iets organiseren of ons een voorstel laten doen. We beschikken over een aantal vaste foodtrucks maar kunnen zeker informeren bij de lokale resto of broodjesbar.
  • Namiddag. Logica brengt je van A naar B! Tijdens het escape spel navigeren de spelers met de iPad en gadgetbox naar 12 GPS locaties waar telkens een raadsel moet worden opgelost in augmented reality. Maximum 2u later komen alle groepen samen op de eindlocatie om de winnaar bekend te maken van een bewogen teambuilding.
close
Open chat
Extra vragen? Start een gesprek met één van onze medewerkers!