Terug naar blog

Overtuigd?

Vraag eenvoudig een offerte aan of ga naar ons boekingssysteem en reserveer meteen de huur van jouw bumperballen, lasershoot of archery tag!

Terug naar blog

Stage lopen bij Bounce-it

2022 inzetten met nieuwe energie! Lees hier over onze nieuwe shared office werkplek in Mechelen en de eerste weken van onze marketing stagiair Lorenz.

 

Maak kennis met onze nieuwe stagiair

Als groeiend bedrijf maakten we vorige zomer de beslissing om ons team te versterken met een enthousiaste stagiair. De zoektocht verliep vlot en meerdere kandidaten boden zich aan. Na enkele verkennende gesprekken werd de keuze met een goed gevoel snel gemaakt. Lorenz zit in zijn laatste jaar graduaatsopleiding marketing en communicatiesupport bij Thomas More en zal de komende maanden onze marketing strategie mee vorm helpen geven.

Een niet exhaustieve lijst van zijn taken:

  • opstellen van een social media kalender
  • aanleveren van nieuwe content voor de website
  • ontwikkelen van brochures in onze huisstijl
  • after work drinks nuttigen

Daarnaast toevallig nog op zoek naar een goede repairshop voor je smartphone of tablet? Lorenz werkt in het weekend in de zaak van zijn vader.

Coworking in Greenhouse Mechelen

De motie van wantrouwen werd aangenomen, working from home begaf zich richting exit. Welkom coworken in Mechelen, welkom Greenhouse!

Greenhouse gelooft in de kracht van een inspirerende werkomgeving. Door hun unieke combinatie van gezelligheid en professionaliteit kan Bounce-it zeker zijn van een werkplek die stimuleert, of we nu kiezen voor een coworking-, vergader-, of evenementenruimte… al zeggen ze het zelf (letterlijk).

Ok, de koffie kan beter maar daarmee zijn de mindere puntjes ook meteen afgevinkt. De sfeer zit top, de mensen aan de receptie zijn supervriendelijk en het gebouw zelf is ruim, lichtrijk en modern. We zitten hier nog tot minstens komende zomer en waarschijnlijk nog een heel stuk langer. Kom dus gerust eens langs voor een babbel met een lekkere pot koffie!

close
Open chat
Extra vragen? Start een gesprek met één van onze medewerkers!