Wenst u een offerte op maat?

Vraag hier eenvoudig een offerte aan.

We zijn ook op zoek naar stagiairs en eventbegeleiders om ons team te versterken! Interesse? Stuur een mailtje naar Bounce-it

Ontdek Bubble voetbal!

Bubble voetbal is een rage die een aantal jaren geleden kwam overwaaien uit Scandinavië en ondertussen tot één van de populairste en meest hilarische activiteiten van de belgische eventscene behoort. Kies voor bumperbal en plan jouw vrijgezellen, verjaardagsfeestje, scoutsactiviteit, teambuilding, sportdag, … bij Bounce-it en beleef een namiddag vol fun! Vraag nu jouw offerte aan.

Optie 1: Bubble voetbal - Pickup

Vanaf € 12.50 P.P.

Haal de ballen op in één van onze vele afhaalpunten.

Praktische info

  • 1 bal per 2 personen volstaat!
  • Worden mee geleverd: pomp(en), verlengkabel, kegeltjes en een voetbal
  • Te spelen op een grasveld, indoor of op het strand
  • Afhalen in Brugge, Gent, Sint-Niklaas, Mechelen, Sint-Truiden of Turnhout
  • Terugbrengen van het materiaal moet pas de dag nadien!
4 Ballen ± 8 deelnemers€ 160
6 Ballen ± 12 deelnemers€ 185
8 Ballen ± 16 deelnemers€ 220
10 Ballen ± 20 deelnemers€ 250
12 Ballen ± 24 deelnemers€ 275

€ 25/p.p.* voor begeleiding en organisatie op (jouw) locatie

*Voor grotere groepen offerte op maat

Vraag offerte aan
Dit is een foto met mensen die bubble voetbal spelen in een sporthal

Optie 2: Bubble voetbal - Met begeleiding

€ 25 P.P.

Bounce-it begeleidt van A tot Z.

Praktische info

  • We komen tot aan jullie locatie, indien gewenst zoeken we mee naar een geschikt terrein
  • Te spelen op een grasveld, indoor of op het strand
  • Bubble voetbal tornooivorm afgewisseld met enkele leuke spelvarianten
  • Vanaf 20 deelnemers – totale duur van 2u
  • Ideale combo met archery tag (€5 p.p. extra)
Vraag offerte aan

Wat zeggen anderen over onze bumperballen?

Top ervaring

★★★★★
Zeer goede en vriendelijke service, fantastisch spel en materiaal. De archery tag zeker mee huren, is een enorme meerwaarde voor een kleine prijs. Ik huur zeker nog opnieuw
- Thomas

Scouts!

★★★★★
Heel leuke activiteit om eens met de jeugdbeweging te huren. Goeie uitrusting: Alle benodigdheden aanwezig! Niets meer nodig. Vriendelijke contactpersonen. Zeker een aanrader!
- Marie

Super activiteit

★★★★★
Een super activiteit om te doen. Mijn voetbalspelertjes hebben zich de hele namiddag kostelijk geamuseerd. Ook de ouders hebben zich eraan gewaagd en vonden het super om te doen. Zeker voor herhaling vatbaar. Prijs en service was top en zeer flexibel om af te halen wat een enorm voordeel is.
- Stefaan

De totale huurtijd komt in principe neer op 24u maar we stellen ons flexibel op! Als we de ballen vrijdagavond meegeven en in de loop van zondag terugkrijgen is dit ok!

No worries! We geven bij ophaal alle nodige uitleg en beantwoorden eventuele vragen die je zou hebben. Zorg er wel voor dat er in de buurt van het speelveld elektriciteit aanwezig is om de ballen op te blazen!

Dit zal steeds gebeuren in samenspraak met de verantwoordelijke van jouw gekozen afhaalpunt. We zullen na boeking contact met je opnemen en ervoor zorgen dat we een moment vinden dat voor beide partijen past!

Bubble voetbal kan outdoor gespeeld worden op een grasveld, voetbalveld en op het strand of indoor op een sportzaal. Contacteer ons gerust indien je moeite hebt in deze zoektocht, dan helpen we je graag verder.

Vervoer kan in een normale personenwagen als je de achterbank platlegt en de koffer leegmaakt. Pas vanaf 12 ballen en meer informeer je best even bij ons om zeker te zijn dat alles vlot verloopt.

Spelvormen ter inspiratie

Tornooi bumperbal

De klassieke spelvorm waarbij twee teams het tegen elkaar opnemen en zoveel mogelijk doelpunten proberen te scoren binnen te gegeven tijd (ongeveer 5min/wedstrijd). Per gewonnen wedstrijd krijg je als team 3 punten terwijl een gelijke stand elke ploeg 1 punt oplevert.

Afhankelijk van het aantal ploegen kan er worden doorgespeeld tot elke ploeg tegenover elkaar heeft gestaan. De ploeg met de meeste punten wint!

 

Dikke bertha

Tijdens dit spel staat er één iemand in het midden van het spelveld in een bumperbal terwijl de andere deelnemers in een bumperbal op de achterlijn van het speelveld staan. Bij het signaal proberen alle deelnemers veilig over te lopen naar de andere kant zonder omver gebounced te worden door de speler in het midden.

Lukt het de speler in het midden toch om iemand op de grond te duwen, komt deze spelers mee in het midden te staan. Dit blijf je herhalen tot er slechts 1 iemand meer overblijft!

Last man/woman standing

Hier komt de echte kracht naar boven! Elke deelnemer kruipt in een bumperbal en speelt dit spel individueel. Het concept is simpel: probeer zoveel mogelijk andere deelnemers omver te bouncen zonder zelf op de grond te vallen. Succes? Dan krijg je 1 punt! Ligt je zelf toch op de grond? Dan wordt er 1 punt in mindering gebracht.

Wie op het einde het meeste punten heeft verzameld, mag zich als ultieme winnaar uitroepen. Let the games begin!

close
Open Whatsapp
Stuur ons een bericht via Whatsapp en we antwoorden zo snel mogelijk!