Ontdek Bubble voetbal!

Bubble voetbal is een rage die een aantal jaren geleden kwam overwaaien uit Scandinavië en ondertussen tot één van de populairste en meest hilarische activiteiten van de belgische eventscene behoort. Kies voor bumperbal en plan jouw vrijgezellen, verjaardagsfeestje, scoutsactiviteit, teambuilding, sportdag, … bij Bounce-it en beleef een namiddag vol fun! Vraag nu jouw offerte aan.

Bumper Ball

Winter actie!

Spaar geld uit dankzij onze vele afhaalpunten!

Vanaf

€ 12.50

P.P.

Bubble voetbal icoon

PRAKTISCHE INFO

1 bal per twee personen volstaat!
4 ballen voor €160
6 ballen voor €185
8 ballen voor €220
10 ballen voor €250

Worden mee geleverd: pomp(en), verlengkabel, kegeltjes en een voetbal

Op te halen in Brugge, Gent, Mechelen, Turnhout of Sint-Truiden

Te spelen op een grasveld, indoor of op het strand

Vraag een offerte aan

of bel ons via +32 472 80 94 85 

Dit is een foto met mensen die bubble voetbal spelen in een sporthal

Hoeveel ballen moet ik huren?

Bumperbal is een fysiek intensieve sport. Daarom raden wij aan om 1 bal per twee deelnemers te voorzien. Op deze manier is de activiteit niet meteen gedaan en kan je ook supporteren aan de zijlijn.

Voor hoelang huur ik de ballen?

De totale huurtijd komt in principe neer op 24u maar we stellen ons flexibel op! Als we de ballen vrijdagavond meegeven en in de loop van zondag terugkrijgen is dit ok!

Is het moeilijk om de ballen op te pompen?

No worries! We geven bij ophaal alle nodige uitleg en beantwoorden eventuele vragen die je zou hebben. Zorg er wel voor dat er in de buurt van het speelveld elektriciteit aanwezig is om de ballen op te blazen!

Op welk tijdstip haal ik de ballen op?

Dit zal steeds gebeuren in samenspraak met de verantwoordelijke van jouw gekozen afhaalpunt. We zullen na boeking contact met je opnemen en ervoor zorgen dat we een moment vinden dat voor beide partijen past!

Op welke ondergrond speel ik best?

Bubble voetbal kan outdoor gespeeld worden op een grasveld, voetbalveld en op het strand of indoor op een sportzaal. Contacteer ons gerust indien je moeite hebt in deze zoektocht, dan helpen we je graag verder.

Hoe kan ik de ballen vervoeren?

Vervoer kan in een normale personenwagen als je de achterbank platlegt en de koffer leegmaakt. Pas vanaf 12 ballen en meer informeer je best even bij ons om zeker te zijn dat alles vlot verloopt.

close
Open Whatsapp
Stuur ons een bericht via Whatsapp en we antwoorden zo snel mogelijk!
Powered by