Wil je een offerte op maat?

Vraag hier eenvoudig een offerte aan.

Daarnaast gaan we vaak samenwerkingen aan met eventbureau’s, scholen en gemeenten! Geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar Bounce-it.

Een olympische teamchallenge om samen te werken!

Bounce-it slaat de handen in elkaar met zijn premium partner Contained om een evenwichtig maar competitief teambuilding pakket samen te stellen van zes verschillende activiteiten. Wij komen met het materiaal tot bij jullie, jullie bouwen samen met onze begeleiders mee alles op en klaar om te spelen!

Teamchallenge

€ 65 per persoon

Verdedig de kleur van je vlag en win samen als team

Praktische info

 • Een volwaardige teambuilding met 6 verschillende activiteiten
 • Afwisseling tussen fysieke en mentale teamspelen
 • Al het materiaal wordt in een aanhangwagen tot op jullie locatie gebracht
 • Begeleiders leiden deze teambuilding in goede banen
 • De score per team wordt op een whiteboard live bijgehouden
Vraag een offerte op

Hoe werkt dit teambuilding pakket?

De voorbereiding

overzicht activiteiten

De locatie waar gespeeld wordt, bepalen jullie zelf. Dit kan zowel indoor zijn als outdoor op een grasveld. Vervolgens komen wij het materiaal leveren en beginnen we aan de opzet!

We zorgen dat er per activiteit een begeleider van ons aanwezig is die zorgt dat het veld op tijd speelklaar is. Na een gezamenlijke briefing verdelen we de groep in 6 teams en kan de fun beginnen.

Activiteiten deel 1

Stap 2
 • Bubble voetbalde ballen worden opgeblazen, het terrein wordt met kegeltjes klaargezet en de fun kan beginnen. Probeer te scoren of simpelweg je collega omver te bouncen!
 • Archery tagHaal de Robin Hood in jezelf naar boven en schiet je team naar de overwinning. Een boog, een masker, een pijl en enkele obstakels om achter te schuilen, that’s it!
 • Escape spel met de iPadTijd om de spieren te ontspannen en de hersenen even te laten werken. Per team krijg je een iPad en een gadgetbox, de rest wijst zichzelf uit!
Stap 2

Activiteiten deel 2

Stap 2
 • Escape box: Dit spel is simpel (of niet): begin aan elkaar gekluisterd in handboeien en werk als team samen om binnen tijd jezelf te bevrijden en het mysterie van de verdronken piraat op te lossen!
 • Teamspelen: Hier verwachten we dat jullie je beste, door-de-kilt-ontblote beentje voorzetten. Paalwerpen, touwtrekken, partner-obstakelparcours en tal van andere behendigheidstests staan klaar om jullie te testen, individueel én als team.
 • Construction games: Hier is het opzetten van het materiaal nét het einddoel van het spel. Til je hersenactivteit naar een ongekend niveau en verbaas ons met het uitdokteren van ingenieuze constructies samen met jouw team.

Het winnend team

Stap 3

De zes activiteiten zijn opgezet, de teams verdeeld en de briefing voltooid. De strijd voor beste team kan beginnen!

We werken met een doorschuifsysteem zodat elk team voldoende afwisseling krijgt tussen fysieke uitdagingen en brainteasers. Na afloop van elk spel noteren we de punten op een whiteboard zodat er op het einde een rangschikking kan worden opgemaakt. Klaar om met jouw team de beker met de grote oren te veroveren?

Tussen elke ronde zullen onze begeleiders zorgen dat alle activiteiten terug speelklaar staan voor de volgende groep. Op deze manier voorzien we een drietal uur spelplezier met voldoende rustmomenten.

Stap 3
BIY_ACTIVITEITEN
close
Open chat
Extra vragen? Start een gesprek met één van onze medewerkers!