Wenst u een offerte op maat?

Vraag hier eenvoudig een offerte aan.

We zijn ook op zoek naar stagiairs en eventbegeleiders om ons team te versterken! Interesse? Stuur een mailtje naar Bounce-it

Teambuildingpakket om samen te werken!

Bounce-it slaat de handen in elkaar met zijn premium partner Contained om een evenwichtig maar competitief teambuildingpakket samen te stellen van zes verschillende activiteiten. Wij komen met het materiaal tot bij jullie, jullie bouwen samen met onze begeleiders mee alles op en klaar om te spelen!

Teamchallenge

€ 65 per persoon

Verdedig de kleur van je vlag en win samen als team

Praktische info

 • Een volwaardige teambuilding met 6 verschillende activiteiten
 • Afwisseling tussen fysieke en mentale teamspelen
 • Al het materiaal wordt in een aanhangwagen tot op jullie locatie gebracht
 • Begeleiders leiden alles in goede banen
 • De score per team wordt op een whiteboard live bijgehouden
Vraag een offerte op

Hoe werkt het?

overzicht activiteiten

De locatie waar gespeeld wordt, bepalen jullie zelf. Dit kan zowel indoor zijn als outdoor op een grasveld. Vervolgens komen wij het materiaal leveren in onze coole aanhangwagen!

Het materiaal zit in 6 aparte vakken onderverdeeld in de aanhangwagen met telkens een duidelijke handleiding hoe alles moet worden opgezet. Daarnaast zal er een begeleider van ons ter plaatse blijven om jullie met de opzet en tijdens het spel zelf te helpen.

Na de gezamenlijke opzet en een korte briefing door ons aan alle deelnemers zijn we klaar om te spelen!

Stap 2

 

 • Bubble voetbal: de ballen worden opgeblazen, het terrein wordt met kegeltjes klaargezet en de fun kan beginnen. Probeer te scoren of simpelweg je collega omver te bouncen!
 • Archery tag: Haal de Robin Hood in jezelf naar boven en schiet je team naar de overwinning. Een boog, een masker, een pijl en enkele obstakels om achter te schuilen, that’s it!
 • Escape spel met de iPad: Tijd om de spieren te ontspannen en de hersenen even te laten werken. Per team krijg je een iPad en een gadgetbox, de rest wijst zichzelf uit!
Stap 2
Stap 2
 • Escape box: Dit spel is simpel (of niet): begin aan elkaar gekluisterd in handboeien en werk als team samen om binnen tijd jezelf te bevrijden en het mysterie van de verdronken piraat op te lossen!
 • Teamspelen: Hier verwachten we dat jullie je beste, door-de-kilt-ontblote beentje voorzetten. Paalwerpen, touwtrekken, partner-obstakelparcours en tal van andere behendigheidstests staan klaar om jullie te testen, individueel én als team.
 • Construction games: Hier is het opzetten van het materiaal nét het einddoel van het spel. Til je hersenactivteit naar een ongekend niveau en verbaas ons met het uitdokteren van ingenieuze constructies samen met jouw team.
Stap 3

De zes activiteiten zijn opgezet, de teams verdeeld en de briefing voltooid. De strijd voor beste team kan beginnen!

We werken met een doorschuifsysteem zodat elk team voldoende afwisseling krijgt tussen fysieke uitdagingen en brainteasers. Na afloop van elk spel noteren we de punten op een whiteboard zodat er op het einde een rangschikking kan worden opgemaakt. Klaar om met jouw team de beker met de grote oren te veroveren?

Tussen elke ronde zal onze begeleider ook meehelpen om alle activiteiten terug speelklaar te zetten voor de volgende groep. Op deze manier voorzien we een drietal uur spelplezier met voldoende rustmomenten.

Stap 3
BIY_ACTIVITEITEN
close
Open chat
Extra vragen? Start een gesprek met één van onze medewerkers!