Wenst u een offerte op maat?

Vraag hier eenvoudig een offerte aan.

We zijn ook op zoek naar stagiairs en eventbegeleiders om ons team te versterken! Interesse? Stuur een mailtje naar Bounce-it

Waarom is Bounce-it de beste keuze?

Budgetvriendelijk

Onze prijzen zijn concurrentieel en behoren tot de goedkoopste van België. Dankzij onze vele afhaalpunten beperken we het aantal afgelegde kilometers om het materiaal op te pikken. Een win-win voor jouw tijd, jouw portemonnee en ons milieu!

Betrokkenheid

We bevinden ons in een geschikte positie om te helpen waar mogelijk en dit doen we ook graag! Organiseer je een benefietavond of een evenement voor het goede doel. Laat het ons weten en huur ons materiaal met een fikse korting!

Klantenkorting

Ken je iemand die ooit materiaal huurde bij ons, of heb je zin om een tweede, derde, .. event te boeken? Breng ons hiervan op de hoogte en geniet meteen van een 10% korting tijdens jouw event!

Bereikbaarheid

We leven allen op een hoog tempo, waar tijd en diesel moneytime is. Bounce-it koos daarom de afhaalpunten strategisch in dicht bevolkte gebieden met een realistische spreiding: Brugge, Gent, Mechelen, Sint-Truiden en Turnhout. Op die manier probeert Bounce-it het materiaal zo dicht mogelijk tot bij jullie te brengen! Indien je echt geen tijd hebt, leveren wij aan 0,8 euro/km gerekend vanaf het dichtstbijzijnde afhaalpunt.

Flexibiliteit

Als je bij ons materiaal huurt is dit in principe voor 24u. Uiteraard vragen we jullie niet om de vrijgezellen of het verjaardagsfeest vroegtijdig te verlaten om het materiaal kost wat kost binnen een redelijk tijdskader terug te brengen. We stellen ons flexibel op en rekenen hiervoor geen meerkost aan. Twijfel? Vraag raak!

Kwaliteit

Uiteraard voorziet Bounce-it in kwalitatief materiaal. Daarnaast proberen we steeds om een vlotte communicatie te voorzien en een uitgebreide uitleg te geven hoe alles in z’n werk gaat. We helpen jullie bij het zoeken naar een geschikt terrein, geven nuttige tips and tricks mee en staan steeds open voor feedback!

close
Open chat
Extra vragen? Start een gesprek met één van onze medewerkers!