Wenst u een offerte op maat?

Vraag hier eenvoudig een offerte aan.

We zijn ook op zoek naar stagiairs en eventbegeleiders om ons team te versterken! Interesse? Stuur een mailtje naar Bounce-it

FAQ

AR Escape Spellen

Wat is Augmented Reality precies?

De letterlijke vertaling van Augmented Reality is toegevoegde realiteit. Het is met andere woorden een technologie die ervoor zorgt dat er aan onze perceptie van de realiteit een extra element wordt toegevoegd. Het bekendste voorbeeld van de afgelopen jaren is Pokémon Go waarbij je virtueel Pikachu ziet verschijnen in jouw living via je smartphone. De AR Escape spellen van Bounce-it maken gebruik van iPad’s om geheime kluizen en pratende avatars tevoorschijn te laten komen!

Hoelang duurt een Escape spel?

Onze stadsspellen duren ongeveer 2u in totaal, afhankelijk van hoe snel je als team door de raadsels gaat. Het indoor spel duurt tot 1u.

Overal te spelen in Vlaanderen?

Onze spelroutes liggen niet vast dus daar kan in principe van worden afgeweken indien u dit wenst. Voor grote bedrijfsevents kunnen we een volledig gepersonaliseerd spel op de gewenste locatie in elkaar steken. Dit kan gaan van een stad tot een oud kasteel of verlaten industrieterrein. Contacteer ons hiervoor via

Wat is de beste teamgrootte?

Hoewel de iPads toelaten om per team tussen de 2 en 6 deelnemers te registreren, raden we aan om teams van 4 (mobiel spel) a 5 (stadsspel) personen te vormen voor een optimale spelervaring!

Wat bij slecht weer?

We zullen niemand dwingen om in een onweer op stap te gaan met de iPads door de stad! Wat lichte regen daarentegen kan geen kwaad. En indien er toch wat twijfel is, hebben we steeds een indoor variant ter beschikking!

Hoe moeilijk is het spel?

De raadsel zijn behoorlijk uitdagend maar de gameplay zorgt ervoor dat jullie nooit vast zullen zitten. Indien het te lang duurt om een oplossing te vinden, kunnen jullie de avatars vragen om een tip. Als de tip nog niet voldoende blijkt, kan je ervoor kiezen om gewoon naar de volgende opdracht te gaan.

Vanaf welke leeftijd kan je een AR Escape spel spelen?

Onze games zijn ontwikkeld om voldoende uitdagend te zijn voor volwassenen. Uit ervaring hebben we geleerd dat kinderen onder 12 jaar moeite zullen hebben om actief te participeren. Uiteraard kunnen jongere kinderen meegaan als onderdeel van de groep en proberen te helpen waar mogelijk.

Bubble voetbal

Handleiding

STAP 1: Kies een geschikte locatie, vrij van scherpe voorwerpen en obstakels met een vrije ruimte rondom het speelveld.
STAP 2: Blaas de Bounce ball (max. 80%) op met de meegeleverde pomp(en). Inspecteer de Bounce ball op schade wanneer deze is opgeblazen. Bij schade, gelieve contact met ons op te nemen.
STAP 3: Spelen met juwelen, brillen, knopen, ritsen of andere scherpe voorwerpen is niet toegestaan.
STAP 4: Elke deelnemer kan nu in zijn of haar Bumper ball stappen. Zorg ervoor dat de blauwe banden goed over de schouders lopen, (zoals een rugzak). Trek deze zodanig vast dat het hoofd zich in de bal bevindt.
STAP 5: De Bouncer mag deelnemen aan het spel, let erop dat de deelnemers van gelijke sterkte zijn en neem voldoende rustpauzes.
STAP 6: Bij het einde van de activiteit worden de Bounce balls proper gemaakt (vrij van zand, gras ea) en worden deze vacuum getrokken met de pomp(en).

Welke spelvormen zijn er?

SPRINT: Zo snel mogelijk proberen ver te rollen in de Bounce ballen!
LAST BOUNCER STANDING: Telkens een speler omvalt, verdwijnt hij uit het spel. The game waar tactisch vernuft onontbeerlijk is!
DIKKE BERTA: 1 of 2 Bouncers staan in het midden en proberen de overlopende Bouncers omver te duwen. Tactiek is hier van belang!
BOUNCE TICK: +1 per omvergestoten bouncer, -1 per keer de bouncer zelf het evenwicht verliest.
BOWLING BOUNCE: het klassieke bowlingspel in een vernieuwend jasje!
BACHELOR BOUNCE: We smeden een plan tegen de vrijgezel, meer info op de activiteit zelf!

Hoeveel plaats nemen de ballen in?

60cm x 30cm x 25 cm per bal met extra ruimte voor een pomp. In een volkswagen Polo passen er 10 Bumper ballen als de achterbank platgelegd wordt.

Is het moeilijk om de ballen op te pompen?

No worries! We geven bij ophaal alle nodige uitleg en beantwoorden eventuele vragen die je zou hebben. Zorg er wel voor dat er in de buurt van het speelveld elektriciteit aanwezig is om de ballen op te blazen!

Op welke ondergrond speel ik best?

Bubble voetbal kan outdoor gespeeld worden op een grasveld, voetbalveld en op het strand of indoor op een sportzaal. Contacteer ons gerust indien je moeite hebt in deze zoektocht, dan helpen we je graag verder.

close
Open chat
Extra vragen? Start een gesprek met één van onze medewerkers!